Razer Kraken Chroma 7.1 V2 Oval vs Kraken Pro V2

alperdrms

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Dijital baskı operatörü
Bu iki ürün arasında ne fark var ben biraz araştırdım pek bi fark göremedim. Bunların ikisi de USB çıkışlı kulaklık değil mi ?
Yarın kulaklığımı satıp üzerine biraz daha ekleyip bu iki üründen birini almayı düşünüyorum öneriniz nedir ve neden? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kulaklık da iyi değil, tam bütçenizi ve anakartınızı belirtin yardımcı olalım.
Anakart msi b250m var. Kulaklık olarak ise steelseries arctis 3 var. ve memnun değilim bu kulaklığı daha önce adeks internet kafede kullandım verdiği basslar içerde kulağımı titretiyordu kendi konuştuğumu duyamaz oluyordum tam bana göre benim istediğim kulaklıktı kulaklığın modelini öğrenemedim tasarımdan buldum bu iki kulaklıktan birtanesi olması lazım internetten baktım ikisininde bassları kulakları titretecek kadar güçlüymüş fakat aklımı karıştıran birşey var
Razer Kraken Chroma 7.1 V2 800 küsürden bu fiyata düşmüş gözküyor
Razer Kraken Pro V2 Black ise 580 liradan 450 liraya düşmüş gözüküyor bunların aralarındaki
bu kadar büyük fiyat farkı nedir yani onu merak ettim baktım internetten ikisindede aynı sürücüler var tasarımlar neredeyse aynı mikrfon kalitesi desen aynı biri sanırım Jak ile diğeri Usb ile bilgisayara bağlanıyor. bumu yani aradaki o fiyat farkının sebebi.

ALC 887'ye sahip anakartınız var, onboard konusunda fena değil. O yüzden USB ses kartlı da olsa jak girişli de olsa farkedebileceğiniz bir kalite farkı olmayacaktır.

Attığınız iki kulaklığın farklarını sayayım.

Kraken PRO V2 Kraken 7.1 V2

3.5mm jak girişine sahip.

USB girişine sahip.

7.1 desteği sunmuyor.

7.1 desteği sunuyor.

Saklanabilen mikrofona sahip.

Mikrofonu saklanamıyor.

Merakınızı giderebildiysem önerime geçiyorum.

Ben bu iki kulaklığı da önermiyorum, ses kalitesi olarak başarılı ürünler olduğu söyleniyor fakat dayanıklılık ve konfor konusunda biraz sınıfta kalıyorlar.

500 TL civarında bütçeniz olduğunu varsayarak ;

Surround :
Corsair Void Pro Dolby 7.1 Siyah Oyuncu Kulaklığı
SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1

Stereo :
Kingston HyperX Cloud Alpha Kulaküstü Kulaklık
Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı

Tercih sizin ama en temiz sesi GSP 300 + PCI-E ses kartıyla elde edersiniz.

ALC 887'ye sahip anakartınız var, onboard konusunda fena değil. O yüzden USB ses kartlı da olsa jak girişli de olsa farkedebileceğiniz bir kalite farkı olmayacaktır.

Attığınız iki kulaklığın farklarını sayayım.

Kraken PRO V2 Kraken 7.1 V2

3.5mm jak girişine sahip.

USB girişine sahip.

7.1 desteği sunmuyor.

7.1 desteği sunuyor.

Saklanabilen mikrofona sahip.

Mikrofonu saklanamıyor.

Merakınızı giderebildiysem önerime geçiyorum.

Ben bu iki kulaklığı da önermiyorum, ses kalitesi olarak başarılı ürünler olduğu söyleniyor fakat dayanıklılık ve konfor konusunda biraz sınıfta kalıyorlar.

500 TL civarında bütçeniz olduğunu varsayarak ;

Surround :
Corsair Void Pro Dolby 7.1 Siyah Oyuncu Kulaklığı
SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1

Stereo :
Kingston HyperX Cloud Alpha Kulaküstü Kulaklık
Sennheiser GSP 300 Oyuncu Kulaklığı

Tercih sizin ama en temiz sesi GSP 300 + PCI-E ses kartıyla elde edersiniz.
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim sana.
ama iki kulaklığında mikrofonu saklanabiliyor v2 yerine v1 e bakmış olabilme ihtimalin olabilir mi dostum ?
Önerilerinide değerlendirmeye alacağım birde bu tarz ürünleri deneme imkanım nerede olabilir istanbulda avrupa yakasında oturuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı