Razer Kraken USB vs Asus Orion

Kardes mesaji atali cok olmuş ama ben Razer Kraken Usb aldım ses kalitesine laf yok ama ben aldim pisman oldum kulaklarimi ağrıttı ve cıkardıktan sonra uğultu yasadim.Kulaklik alacaksin önceliğin ergonomisi olsun.

Konu hala kapatılmamış ve kulaklıklar hala güncel olarak kullanıldığı için, Asus Orion'un ergonomisi çok daha iyi diyebilirim. Kulağınızı sarıyor ve baskı yapmıyor. Razer ürünlerini kullanmadım ama oyun için alacaksanız Orion'da ayak seslerini diğer seslerden çok daha rahat ayırt edebildiğimi söyleyebilirim. Müzikte ve filmde tabiki de tam olarak tatmin etmiyor her oyuncu kulaklığı gibi ama bass olarak bir tık güçlü. Yapacağınız ayarlar da önemli ben anakartımla gelen SBC2 yazılımı ile kullanıyorum, hepsinde ortak kullanabileceğim bir ayar yaptım, mutluyum. İlk Orion'un Pro versiyonunu kullanmıştım, Rog Spitfire ses işlemcisi ile geldi, onu kullanmadım SBC2'nin sanal 7.1'i çok daha iyi geldi. 2 sene sıkıntısız kullandım sonra temassızlık yaptı, yerini bildiğim için 3 ay sabitleyerek kullandım, tamirciye götürmeden. Kablosunu lehimleyerek tamirinin yapılabileceği söyleniyor. Tamir edildikten sonra aynı kaliteyi alamayacağımı düşünüp (biraz da yıprandığından) başka bir kulaklık almak istedim. İkinci kulaklığımı bütçem biraz az olduğu ve herkesin fiyat performans ürünü dediği için "Steelseries Siberia 200" olarak tercih etmiştim, ergonomisi benim kafa ve kulak yapıma hiç uymadığı için yarım saatte ağrıttı hemen ertesi gün iade ettim. Ayrıca deneme yaptığımda ayak seslerini hiç ayırt edemedim diğer seslerden. Sonra bildiğimden şaşmıyım dedim taksiti artırıp biraz daha ekliyip tekrar Orion sipariş ettim. Sadece Orion sipariş etmiştim ama Orion for Consoles versiyonunu gönderdiler. İçinde Spitfire II bulunuyordu onu da kullanmıyorum gerçi :) Bu versiyonunda benim paranoyaklığımdan mıdır bilmem ama Bass'ları sanki Pro'ya göre daha fazla vuruyor gibi. Şuan gayet memnunum yine ayarlarımı SBC2 ile yaptım, günde 10+ saat kullanıyorum gram ağrı yapmıyor, ha terletiyor deri olduğu için o ayrı ama bu beni çok da rahatsız eden bir durum değil. Buradan Steelseries Siberia 200'ü övenlere çok saygılar. Asus Orion bence underrated kalmış bir kulaklık. Meğerse ergonomi bir kulaklık için donanımlarından önce bakılması gereken bir konuymuş. Bora Albul'un da söylediği gibi önce ergonomisini araştırman daha sağlıklı olacaktır, imkanın varsa mağazalarda dene derim ben.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı