Razer Kraken V3 X vs Kraken X USB vs Kraken (2019)

• Konuyu başlatan Muyan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.306

Muyan

Hectopat
Yer
Papa's Pizzeria
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, dün itibarıyla Razer BlackShark V2 + USB Sound Card Kulaklığım maalesef bozuldu ve ben de biraz uygun fiyatlı bir kulaklık arıyorum. Sorum şu: Sizce başlıktaki üçlü arasından hangisi iyi? Ben açıkçası Kraken (2019)'un mikrofon detayını çok seviyorum içe girilebilir bir yapısı olduğundan. Diğerlerinde ise ne öyle bir özellik ne de çıkarılabilir bir yapıya sahip değil. Onun haricinde Kraken (2019)'un görünümü daha hantal ve ağır dururken Kraken X ve V3 X modellerinde daha hafif ve kibar bir görünüm var estetik açıdan. Kraken X ve V3 X modellerinde ayrı olarak gücünü USB olarak alırken Kraken (2019) ise 3.5 mm girişe sahip.

Sizin önerileriniz nelerdir? Bunların haricinde ne önerebilirsiniz? Bu arada HyperX Cloud II önerirseniz fazla sıcak bakmıyorum açıkçası. Onun haricinde SteelSeries (Arctis 7 2019) olsun Logitech (G633, G733, G PRO X) olsun birçok serinin üst modellerini kullandım, fakat hem ağırlık açısından hem de performans açısından (Ses kalitesi ve mikrofon açısından) fazla memnun kalamadım ve birçoğunu iade ettim bazıları da elimde patladı maalesef (G633) 2 kere garanti gördü sıfırı geldi ama naafile kronik sıkıntılı olduğundan 2 yeni cihaz da mikrofon kısmından bozuldu, aynı yer aynı hata.

Kafanızda tam bir bütçe var mı? Ona göre öneri yapsak daha iyi olur. Ek olarak zaten USB'li bir modeli neden fazladan USB kart alarak kullandınız ki. V2 modeli değil de V2 X modelini mi kullanıyordunuz.

Kafanızda tam bir bütçe var mı? Ona göre öneri yapsak daha iyi olur. Ek olarak zaten USB'li bir modeli neden fazladan USB kart alarak kullandınız ki. V2 modeli değil de V2 X modelini mi kullanıyordunuz.
Bütçem şu anlık 500-600 civarında Ayın ortasına doğru 1300'e kadar bir bütçem olacak. Ayrıca yok hayır, V2 modelini kullanıyordum yani kutunun içerisinden çıkan Ses Kartı ile. Ayrı bir ses kartı almadım yani 🙂

Bütçem şu anlık 500-600 civarında ayın ortasına doğru 1300'e kadar bir bütçem olacak. Ayrıca yok hayır, V2 modelini kullanıyordum yani kutunun içerisinden çıkan ses kartı ile. Ayrı bir ses kartı almadım yani 🙂

Eğer ki V2 modelinden memnun kaldıysanız yine onu tercih edebilirsiniz İtopya da 870 TL'ye düşmüştü. 500-600 civarında ise genelde en mantıklı seçenek V2 X oluyor ama y kablo sıkıntı çıkarabiliyor. Eğer ki dedikleriniz arasından birisini tercih etmek isterseniz de en mantıklı seçenek Kraken V3 X olur.

Eğer ki V2 modelinden memnun kaldıysanız yine onu tercih edebilirsiniz İtopya da 870 TL'ye düşmüştü. 500-600 civarında ise genelde en mantıklı seçenek V2 X oluyor ama y kablo sıkıntı çıkarabiliyor. Eğer ki dedikleriniz arasından birisini tercih etmek isterseniz de en mantıklı seçenek Kraken V3 X olur.
Aslında kulaklığımdan memnunum ama estetik açıdan biraz tuhaf duruyor yapısı gereği ve V1'e sadık kalmak istemişler :D. Onun harici ben bu V2 modelini zamanında çok uygun fiyata 600'e almıştım İtopya.com'un indirimdeyken. Aslında aklımda Kraken V3 baz modeli de var ancak Amazon.com.tr üzerinde Amazon Germany tarafından gönderileceğinden gümrük vergisiyle biraz pahalıya geliyor normalde ham hali 800 TL ancak vergisiyle de 1300 küsürlere denk geliyor. Onun harici şu anlık sanırım dediğiniz gibi V3 X modelini alacağım. Hem zarif duruyor hem de bu başlıkta verdiklerim arasından daha güncel olduğu ortada.

Bu arada soruma ek olarak ağırlık açısından bir bilginiz varsa ve/veya başka arkadaşlar bu yorumları görürlerse bu Hyper X'in ağırlıkları nasıl acaba? Yani Razer artık hafifliğiyle ünlü olmaya başladı ki V2 X ve V2 nin ağırlıkları ortada (<248g ve ~270g küsür idi yanlış hatırlamıyorsam). Aslında Hyper X Cloud Alpha da olabilir ancak çok hantal deniliyor ve bazı sitelerde açıklamalar bölümünde ise 350-400g civarında olduğu yazıyor.

Aslında kulaklığımdan memnunum ama estetik açıdan biraz tuhaf duruyor yapısı gereği ve v1'e sadık kalmak istemişler :D. Onun harici ben bu V2 modelini zamanında çok uygun fiyata 600'e almıştım İtopya.com'un indirimdeyken. Aslında aklımda Kraken V3 baz modeli de var ancak Amazon.com.tr üzerinde Amazon Germany tarafından gönderileceğinden gümrük vergisiyle biraz pahalıya geliyor normalde ham hali 800 TL ancak vergisiyle de 1300 küsurlere denk geliyor. Onun harici şu anlık sanırım dediğiniz gibi V3 X modelini alacağım. Hem zarif duruyor hem de bu başlıkta verdiklerim arasından daha güncel olduğu ortada.

Bu arada soruma ek olarak ağırlık açısından bir bilginiz varsa ve/veya başka arkadaşlar bu yorumları görürlerse bu HyperX'in ağırlıkları nasıl acaba? Yani Razer artık hafifliğiyle ünlü olmaya başladı ki V2 X ve v2'nin ağırlıkları ortada (<248g ve ~270G küsur idi yanlış hatırlamıyorsam). Aslında HyperX Cloud Alpha da olabilir ancak çok hantal deniliyor ve bazı sitelerde açıklamalar bölümünde ise 350-400G civarında olduğu yazıyor.

Yani ağırlık hakkında pek bir bilgim yok ancak Alpha modelini kullanan bir arkadaşım var ve hiç bu tarz şeylerden şikayeti yok. Cloud Alpha'nın size yaratabileceği tek sıkıntı eğer ki fazladan bir ses kartınız yoksa anakartınız tam verim ile çalıştırmazsa beklediğiniz derecede memnun kalmayabilirsiniz. Normalde B450 anakarta sahip kişilere Cloud Alpha öneririm ama sizin deneyiminiz çok olduğu için tatmin etmeme ihtimali var.

Yani ağırlık hakkında pek bir bilgim yok ancak Alpha modelini kullanan bir arkadaşım var ve hiç bu tarz şeylerden şikayeti yok. Cloud Alpha'nın size yaratabileceği tek sıkıntı eğer ki fazladan bir ses kartınız yoksa anakartınız tam verim ile çalıştırmazsa beklediğiniz derecede memnun kalmayabilirsiniz. Normalde B450 anakarta sahip kişilere Cloud Alpha öneririm ama sizin deneyiminiz çok olduğu için tatmin etmeme ihtimali var.
Yani Trust'un Fiziki 7.1 kulaklığını bile kullandım, 5.1, Surround 7.1, Stereo gibi birçok çeşit bile kullandım ama gerçekten bilemiyorum piyasada çok kulaklık var ve birisinden memnun kalmak da zor. Dediğiniz gibi Cloud Alpha her ne kadar B450 anakartlarında iyi olarak performans gösterse de yine bir harici ses kartına ihtiyacım olur gibime geliyor. Ağırlık konusuna gelirsek yani internetin de azizliğine uğramış olabilirim çünkü Amazon.com.tr'de bile Alpha modeli 500g olarak gözüküyor. Gerçekten arada kaldım doğrusu. En iyisi MediaMarkt'a gidip bu HyperX'i denemek lazım. Zamanında denediğimde (Cloud II) üst kısımdaki taç kısmı biraz hissediliyor ve basıyordu direnç olarak. Ondan fazla memnun kalmamıştım yani yapısı açısından.

Yani Trust'un fiziki 7.1 kulaklığını bile kullandım, 5.1, Surround 7.1, stereo gibi birçok çeşit bile kullandım ama gerçekten bilemiyorum piyasada çok kulaklık var ve birisinden memnun kalmak da zor. Dediğiniz gibi Cloud Alpha her ne kadar B450 anakartlarında iyi olarak performans gösterse de yine bir harici ses kartına ihtiyacım olur gibime geliyor.

Yani evet belki harici ses kartı almaktansa Cloud Alpha S modeline de yönelebilirsiniz onun kendi ses kartı mevcuttu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı