Muyan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, dün itibarıyla Razer BlackShark V2 + USB Sound Card Kulaklığım maalesef bozuldu ve ben de biraz uygun fiyatlı bir kulaklık arıyorum. Sorum şu: Sizce başlıktaki üçlü arasından hangisi iyi? Ben açıkçası Kraken (2019)'un mikrofon detayını çok seviyorum içe girilebilir bir yapısı olduğundan. Diğerlerinde ise ne öyle bir özellik ne de çıkarılabilir bir yapıya sahip değil. Onun haricinde Kraken (2019)'un görünümü daha hantal ve ağır dururken Kraken X ve V3 X modellerinde daha hafif ve kibar bir görünüm var estetik açıdan. Kraken X ve V3 X modellerinde ayrı olarak gücünü USB olarak alırken Kraken (2019) ise 3.5 mm girişe sahip.
Sizin önerileriniz nelerdir? Bunların haricinde ne önerebilirsiniz? Bu arada HyperX Cloud II önerirseniz fazla sıcak bakmıyorum açıkçası. Onun haricinde SteelSeries (Arctis 7 2019) olsun Logitech (G633, G733, G PRO X) olsun birçok serinin üst modellerini kullandım, fakat hem ağırlık açısından hem de performans açısından (Ses kalitesi ve mikrofon açısından) fazla memnun kalamadım ve birçoğunu iade ettim bazıları da elimde patladı maalesef (G633) 2 kere garanti gördü sıfırı geldi ama naafile kronik sıkıntılı olduğundan 2 yeni cihaz da mikrofon kısmından bozuldu, aynı yer aynı hata.
Sizin önerileriniz nelerdir? Bunların haricinde ne önerebilirsiniz? Bu arada HyperX Cloud II önerirseniz fazla sıcak bakmıyorum açıkçası. Onun haricinde SteelSeries (Arctis 7 2019) olsun Logitech (G633, G733, G PRO X) olsun birçok serinin üst modellerini kullandım, fakat hem ağırlık açısından hem de performans açısından (Ses kalitesi ve mikrofon açısından) fazla memnun kalamadım ve birçoğunu iade ettim bazıları da elimde patladı maalesef (G633) 2 kere garanti gördü sıfırı geldi ama naafile kronik sıkıntılı olduğundan 2 yeni cihaz da mikrofon kısmından bozuldu, aynı yer aynı hata.