Razer Kraken V3 Alınır Mı?

Properson

Hectopat

Bu kulaklığı 1000 liraya buldum, sadece denemek için kullanılmış. Bu bütçede tercih etmeli miyim sizce? Nasıl bir kulaklık?

*Güvenilirlikle ilgili sıkıntı yok.
Alınabilir, maksimum bütçeniz nedir? Sıfır kulaklık önerebilirim, 7 farklı kulaklık değiştirmiş biri olarak tecrübeliyim bu konuda.

Alınabilir, maksimum bütçeniz nedir? Sıfır kulaklık önerebilirim, 7 farklı kulaklık değiştirmiş biri olarak tecrübeliyim bu konuda.
Max 1200 diyebilirim. Bundan iyisini bulur muyum? Bunu ikinci el diye düşünmeyin ona göre cevap verin lütfen.

1000 liraya alınır ama ötesine değmez.
Max 1200 liraya kadar daha iyi bir öneriniz var mı?

Max 1200 diyebilirim. Bundan iyisini bulur muyum? Bunu ikinci el diye düşünmeyin ona göre cevap verin lütfen.

Max 1200 liraya kadar daha iyi bir öneriniz var mı?
Günümüz şartlarında sizin için kendi kullandığım Razer blackshark v2 modelini önerebilirim fakat şuan sıfırı en ucuz teknosada 1500tl ( ben de teknosadan aldım) isterseniz ona veya onun ikinci eline bakabilirsiniz. Sizin attığınız kulaklığa gelecek olursak ben şahsen almam nedeni ise pek tavsiye edildiğini duymamış olmam.

Günümüz şartlarında sizin için kendi kullandığım Razer blackshark v2 modelini önerebilirim fakat şuan sıfırı en ucuz teknosada 1500tl ( ben de teknosadan aldım) isterseniz ona veya onun ikinci eline bakabilirsiniz. Sizin attığınız kulaklığa gelecek olursak ben şahsen almam nedeni ise pek tavsiye edildiğini duymamış olmam.
O kadar bütçem yok maalesef. Sanırım bunu alacağım.

Bir de şöyle bir inceleme izledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı