Razer Kraken V3 vs BlackShark V2 X

erkamxrq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Geforce Gtx 1660
İşlemci: Amd Ryzen 5 2600
Anakart: Asus B450M-K
Ram: Crucial Ballistix 8GB 3000Mhz CL15 Sport - G-Skill Ripjaws 8GB 3000Mhz CL16
SSD: Crucial BX500 480GB - PNY C3030 500GB M.2

İki kulaklık arasında kaldım. Aralarında 200TL oynuyor ve bu ikisini tercih etme sebebimde mikrofonum, farem olsun hepsi Razer bu yüzden seti bozmak istemedim açıkçası. Ses kalitesi ve rahatlık olarak hangisi daha iyidir acaba? Mikrofon kalitesi harici mikrofonum olduğu için önem arz etmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. 2.5K'ya kadar da bütçem bulunmakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisi yerine Razer Barracuda X öneririm eğer çıkabileceksen. Çünkü bi nebze eski ürünler bunlar. Bunları alacağına Rampage, Gamepower veya Gamenote alman daha iyi olur. Razer'in bu modelleri oldukça kalitesiz. Pedleri özellikle 1 yılı geçmeden soyulmaya başlıyor. Mikrofon kalitesiyse internetten baktıysan fazla verimli ve yeterli değil.

V3 daha iyi. HS80 vardı en son 2700TL'ye.
V3 mü HS80 mi alınır sizce? Daha önce hiç corsair ürün kullanmadığım için hangisini tercih etmeliyim?

Bu ikisi yerine Razer Barracuda X öneririm eğer çıkabileceksen. Çünkü bir nebze eski ürünler bunlar. Bunları alacağına Rampage, Gamepower veya Gamenote alman daha iyi olur. Razer'in bu modelleri oldukça kalitesiz. Pedleri özellikle 1 yılı geçmeden soyulmaya başlıyor. Mikrofon kalitesiyse internetten baktıysan fazla verimli ve yeterli değil.

Barracuda X alınmayacak bir model. Kronik bir sürü sorunu var.

Bu ikisi yerine Razer Barracuda X öneririm eğer çıkabileceksen. Çünkü bi nebze eski ürünler bunlar. Bunları alacağına Rampage, Gamepower veya Gamenote alman daha iyi olur. Razer'in bu modelleri oldukça kalitesiz. Pedleri özellikle 1 yılı geçmeden soyulmaya başlıyor. Mikrofon kalitesiyse internetten baktıysan fazla verimli ve yeterli değil.
Rampage kulaklıkta daha önce tercih ettim pişman oldum.

Barracuda X alınmayacak bir model. Kronik bir sürü sorunu var.
Hayır yok :D Neden yalan konuşuyorsunuz?

Rampage kulaklıkta daha önce tercih ettim pişman oldum.
Rampage, Gamepower ve Gamenote gibi markalar fason üretim ürünler olduğundan marka yerine ürün odaklı yaklaşman gerek. Örneğin Rampage'in Fury X modeli oldukça kalitelidir. Gamepower'in Raijin'i veya Gamenote'un H2002P modeli de yine aynı şekilde fiyatına göre üst düzey performans gösteren ürünler. Keyfin bilir. İster bu iki Razer'dan birisini al pişmanlığını ve çilesini çek, ister önerilere uy.

Hayır yok :D neden yalan konuşuyorsunuz?

Rampage, Gamepower ve Gamenote gibi markalar fason üretim ürünler olduğundan marka yerine ürün odaklı yaklaşman gerek. Örneğin Rampage'in Fury X modeli oldukça kalitelidir. Gamepower'in Raijin'i veya Gamenote'un H2002p modeli de yine aynı şekilde fiyatına göre üst düzey performans gösteren ürünler. Keyfin bilir. İster bu iki Razer'dan birisini al pişmanlığını ve çilesini çek, ister önerilere uy.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yok :D Neden yalan konuşuyorsunuz?

Rampage, Gamepower ve Gamenote gibi markalar fason üretim ürünler olduğundan marka yerine ürün odaklı yaklaşman gerek. Örneğin Rampage'in Fury X modeli oldukça kalitelidir. Gamepower'in Raijin'i veya Gamenote'un H2002P modeli de yine aynı şekilde fiyatına göre üst düzey performans gösteren ürünler. Keyfin bilir. İster bu iki Razer'dan birisini al pişmanlığını ve çilesini çek, ister önerilere uy.
Kusura bakmayın ama bir kere daha rampage alıp paramı çöpe atacağıma, mouseum, mikrofonum ve klavyemi yapan ve yıllardır memnun şekilde kullandığım bir marka olan razer'ı alırım. Pişmanlık duyacağımıda sanmıyorum ama duyarsamda bir ilk olur.

Hayır yok :D neden yalan konuşuyorsunuz?

Rampage, Gamepower ve Gamenote gibi markalar fason üretim ürünler olduğundan marka yerine ürün odaklı yaklaşman gerek. Örneğin Rampage'in Fury X modeli oldukça kalitelidir. Gamepower'in Raijin'i veya Gamenote'un H2002p modeli de yine aynı şekilde fiyatına göre üst düzey performans gösteren ürünler. Keyfin bilir. İster bu iki Razer'dan birisini al pişmanlığını ve çilesini çek, ister önerilere uy.

Gamenote'un fason üretmediği sizle başka bir konuda konuşmuştuk. Oraya değinmeyeceğim.
Razer Barracuda X bağlantısı kopuyor özellikle bağlantı kopma problemi yaşıyor çoğu kişiler.
Razer Barracuda x 2022 plastik sorunu | DonanımHaber Forum ayrıca resimde gösterilen akması plastik olduğu için zamanla bu şekilde kırılıyor. Üstelik kulaklıkta sağ sol dengesizliği de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı