Razer Kraken v3X kafa bandı kırıldı

kadirhandaldal

Femtopat
Katılım
24 Ekim 2023
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Razer Kraken v3X 6 aylık kullanımda böyle oldu. ne yapmam lazım? MediaMarkt'dan aldım.

IMG_3773.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı hatası diyeceklerdir büyük ihtimalle. Güzel bir şekilde japonla falan yapıştırmanız geçici bir çözüm olur. Dilerseniz yapıştırdıktan sonra da kulaklık kafa bandı koruyucu ürünleri var. Fermuarlı şekilde kafa bandına geçiriyorsunuz.
 
Razer Kraken v3X 6 aylık kullanımda böyle oldu. Ne yapmam lazım? MediaMarkt'dan aldım.

Eki Görüntüle 2199188

Razer'ın Xli modellerinin hepsinde bu sorun var. Hızlı yapıştırıcı ile yapıştır.

Kullanıcı hatası diyeceklerdir büyük ihtimalle. Güzel bir şekilde Japon'la falan yapıştırmanız geçici bir çözüm olur. Dilerseniz yapıştırdıktan sonra da kulaklık kafa bandı koruyucu ürünleri var. Fermuarlı şekilde kafa bandına geçiriyorsunuz.

Kullanıcı hatası diyorlar ama ürünlerin hatalı olduğunu biliyorlar. Kraken X kulaklığımda aynı sorun var hala devam ediyor garantiye yolladığımda bu Xli modellerin hepsinde aynı sorun var hep bundan geliyor isterseniz fiyat farkı ile modeli değiştirelim dedi ama bütçem olmadığı için kabul etmedim. Keşke kredi falan çekip kabul etseymişim. :D
 
Razer Kraken v3X 6 aylık kullanımda böyle oldu. ne yapmam lazım? MediaMarkt'dan aldım.

Eki Görüntüle 2199188
Razer kulaklıklarda nedense bilmiyorumda her kullanıcı yorumunda genellikle orasi burası kırıldı diyip post atanlar var, yok Blackshark V2 pro 2023'ün menteşesi koptu, yok Kraken V3'ün sağ kısmı çatladı falan filan, işin korkunc yanı ise genellikle Razer bunları kullanıcı hatası diyip eline geri veriyor. Eğer bir ihtimal olurda iade ederlerse Razer kulaklık alma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı