kerimeral255
Femtopat
Daha fazla
Ben eski Razer Kraken tournument Edition kullanıcısıyım. 6 yılın ardından kulaklığımın sağ tarafından ses gelmediği için kulaklığımı değiştirme kararı aldım ve Corsair Virtuoso SE modeline geçtim. Razer'ı direkt PC'ye takıp kullandığımda hiçbir ek ayar çekmeden sadece yanında gelen THX ses kartı ile kullandığımda muazzam bir ses performansı aldım fakat Corsair'da halihazırda gelen ses performansı çok kötüydü. Biraz araştırdım ve 2 gündür equalizer öğrenmeye çalışıyorum. İnsanların önerdikleri equalizer ayarlarını vs test ediyorum ama bir türlü kaliteli diyebileceğim sese ulaşamıyorum. Kulaklığı iade etmeyi düşünüyorum ve yeniden Razer bir kulaklık almayı düşünüyorum. Piyasaya biraz baktım ve Tournament Edition'un satılmadığını gördüm (2. el falan satıyorlar ama gerek yok). Bende diğer modellere bakayım dedim ve modeli dümdüz Razer Kraken olan bir kulaklık gördüm. Tasarım vs aynı Epey'den de iki kulaklığı kıyasladım her şeyleri tıpatıp aynıydı. Benim de aklıma şu soru takıldı; benim ses kartım sorunsuz çalışıyor acaba Razer Kraken alırsam bu ses kartı ile Tournament Edition gibi kullanabilir miyim? Veya Kraken V2 V3 tarzı modellerde var bunlara geçiş yaparsam sorun yaşar mıyım? Corsair de kullanmayı denedim bu ses kartını. Çalışıyor, güzel ses veriyor aradığıma yakın fakat Corsair'ın iCUE yazılımı kulaklığı tanımıyor bu ileride nasıl bir sorun yaratır bana bilmiyorum o yüzden riske atmadan iade edip Razer bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Sizler bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem?