Razer Kraken X vs Arctis 3 2019 Edition

HANGİSİ ?

• ARCTİS 3 2019 edition

Oy: 0 0,0%
  • RAZER KRAKEN USB

Oy: 3 100,0%
  • CORSAİR HS50

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

IperN

Hectopat
Razer Kraken USB bu arada USB yazmayı unutmuşum sağlamlık bakımından SteelSeries daha iyi gözüküyor rahatlık bakımındanda SteelSeries gibi genede cevaplarınızı bekliyorum unutmayın Razer Kraken USB yazdım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında şu an laptop kullanıyorum ama PC'ye geçeceğim zaten PC ile aynı zamanda alacağım peki ya HS 50?
HS50 hakkında fikrim yok ama eski Arctis 3 kullanıcısı olarak memnundum. Sonrasında Arctis 5'e geçtim ama benim kullandığım Arctis 3 7.1 olan versiyondu yani kutu içindeki kodla 7.1 ve EQ ayarlarına erişebiliyordun. 2019 versiyonda onu kaldırmışlar. HS50 de alınabilir.

HS50 hakkında fikrim yok ama eski Arctis 3 kullanıcısı olarak memnundum. Sonrasında Arctis 5'e geçtim ama benim kullandığım Arctis 3 7.1 olan versiyondu yani kutu içindeki kodla 7.1 ve eq ayarlarına erişebiliyordun. 2019 versiyonda onu kaldırmışlar. HS50'de alınabilir.

İkisinin de yazılımı yok ve kablo kalitelerini bilemem ama Arctis 3'ün tak çıkar kablosu çok iyi bozulduğu zaman yenisini al bitti hala kararsızım aydınlatın beni :)

İkisinin de yazılımı yok ve kablo kalitelerini bilemem ama Arctis 3'ün tak çıkar kablosu çok iyi bozulduğu zaman yenisini al bitti hala kararsızım aydınlatın beni :)
Konfor ve o bakımdan zaten Arctis 3 iyi. Kablosu bozulduğunda (ki rahatça bozulan bir kablo değil) yenisi 60-70TL civarı bulunabiliyor şu an. Arctis 3 öneririm demiştim zaten HS50 ile ilgili pek bir fikrim yok :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı