Razer Lancehead alınır mı?

Lancehead aradaki 100 tl fiyat farkına değer mi? Hakkını verir mi sence? Şu eline oturan hangisi ise o en iyisi muhabbeti bir kenara bırakılırsa hangisini önerirsin?

G402 ergonomi olarak bana pek uygun değil sanki. Bana öyle geldi.
Razer'ın diğer ekipmanlarını pek sevmeyip önermesem de, mouse konusunda gerçekten çok iyi işler yapıyorlar. Lancehead de şu an için en iyi sayılabilecek sensörü kullandığı için şahsen tavsiye ediyorum. 100Tl'ye kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Bu arada g402'de gerçekten çok güzel mouse kardeşim kullanıyor. Ben de bir dönem kullandım gayet güzel ve ergonomik.

Razer'ın diğer ekipmanlarını pek sevmeyip önermesem de, mouse konusunda gerçekten çok iyi işler yapıyorlar. Lancehead de şu an için en iyi sayılabilecek sensörü kullandığı için şahsen tavsiye ediyorum. 100Tl'ye kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Bu arada g402'de gerçekten çok güzel mouse kardeşim kullanıyor. Ben de bir dönem kullandım gayet güzel ve ergonomik.
G402 ve Rival 300 arasında hangisi tercih edilmeli?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı