Razer Mamba donma sorunu

Belif0226

Decapat
Öncelikle merhaba. Mouse Razer Mamba, sahip olalı bir yılı aşkın oluyor sanırım. Kablolu olarak kullanıyorum ancak hareket ettirirken ya arada donuyor ya da sağa giderken mesela yukarı aşağı falan da titriyor giderken takılıyor. Sürücülerin hepsini güncelledim o yandan sıkıntı yok sanırım. İlginç tarafı da güvenli modda gayet düzgün çalışıyor, ne takılıyor ne titriyor. Bu arada mouse dursa da her türlü tuşu çalışıyor sağ sol K'lik olsun tekerlek olsun. Sadece hareket ettirirken çok sorun yaşıyorum. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mousepad'iniz çok renkliyse belki sorun ordan çıkabilir. Birde siyah pad'de deneyin. Eğer sorun Mousepad değilse garantiye gönderin. Daha 1 yıl garantisi var.

Mouse alalı aslında daha fazla oluyor ama yaklaşık dediğim gibi bir yıl önce garantiye vermiştim yenisi geldi ancak garanti sanırım eskisi üzerinden devam ediyor o yüzden şu an garantisi yok diye biliyorum. Mousepad de siyah renkli kullanıyorum o yüzden değiştirmek işe yaramaz diye düşünüyorum.

Mouse alalı aslında daha fazla oluyor ama yaklaşık dediğim gibi bir yıl önce garantiye vermiştim yenisi geldi ancak garanti sanırım eskisi üzerinden devam ediyor o yüzden şu an garantisi yok diye biliyorum. Mousepad de siyah renkli kullanıyorum o yüzden değiştirmek işe yaramaz diye düşünüyorum.
Yapacak bir şey yok. Eğer garanti yoksa mouse değiştirin. Garantiden gene bozuk ürün gönderecek değiller. Asla Razer ürün almam. Eskiden iyiydi ama şuanda eskisi kadar sevemiyorum.

Yapacak bir şey yok. Eğer garanti yoksa mouse değiştirin. Garantiden gene bozuk ürün gönderecek değiller. Asla Razer ürün almam. Eskiden iyiydi ama şuanda eskisi kadar sevemiyorum.
Peki bilgisayarı güvenli modda açtığımda sıkıntı olmadan çalıştığından donanımsal değil de yazılımsal bi hata olamaz mı? Tek seçenek mouseyi değiştirmek midir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı