Çözüldü Windows 8.1'de Logitech G510 ve Razer Deathhadder donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bilgisayar aldım. Bilgisayarda Windows 8.1 kurulu. Yeni klavye ve mouse da aldım. ( Logitech G510 ve Razer Deathhadder ). Bilgisayar ilk gün klavye ve mouse ile sorunsuz çalıştı.

Ancak 2. çalıştırmam da şifreyi yazdıktan sonra masaüstüne geçince klavyenin, mousenin ışıkları yanıp sönüyor ve mouse kıpırdamıyor. Pc'de donup kalıyor sizce sorun neyde olabilir ?
(Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın)

Son düzenleyen: Moderatör:
  • i5 4670K İşlemci
  • Asus Gtx780 Dcu II
  • Cooler Master Haf 912
  • 1 Tb Seatage Barracuda
  • 128 GB Gs serisi Corsair SSD
  • Msi Z87-G45 Gaming Anakart
  • Gskill 2x4 1600 Mhz ram
  • Hyper Evo

Sistem yaklaşık 1 haftalık.

Şuan sistem donmadı çalışıyor fakat her seferinde farklı usb ye takıp deniyorum ve ilk 5 açışta donup kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm yazılmadığınızdan hesabınız kalıcı olarak banlandı. Çözüm, Windows'un bütün güncelleştirmelerini yapmak zira 8.1'in ilk sürümünüde bazı oyunlarda fare takılma sorunu mevcut idi. Ek olarak cihazların da güncel sürücü ve yazılımlarını kurun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı