Razer Mamba Elite Chroma aydınlatma sorunu

ConTroller

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Razer Blackwidow 2019 klavye vb. alacağım, şimdilik farem var diye fare alamıyorum fakat farem ile de bir sıkıntım var.
Chroma RGB Strip'lerinde sol tarafında, ışık giderken (wave efekti felan kullanıyorum) bir yerde ışıklandırma, farenin biraz içine doğru gidiyor. Yani plastik kısım sadece yandan görünecekken, geçerken farenin sol butonunun altında biraz daha içeriye doğru gidiyor bir açık var. Sağ tarafta aynı sorun yok. Fiziksel bir sorun.
Bir de fare tekerleği hafiften sanki sağa kaymış gibi, fakat sanki boşluktaymış gibi de, tekerlek kısmı tam ortaya da geliyor fakat bıraktığımda hafiften sağda duruyor. Üstüne üstlük fare tekerleğinin bulunduğu gövdedeki delik kısmı, farenin uç kısmına gelince sanki şekli tam kesememişler gibi farenin gövdesinde. Böyle fiziksel sorunlar barındırıyor.
Aynı siparişte getirdiğim Cynosa Chroma ve Kraken Tournament Edition'da da donanımsal birkaç sorunla karşılaştım. İndirimde diye aldım İtopya'dan fakat adamlar sanki bize stok fazlası ya da hatalı artmış ürünleri göndermiş?
Elime gelen hiç bir Razer ürünü doğru dürüst ulaşmadı İtopya'dan. Çok mu şanssızım anlayamadım. Kusurlu ürün istemiyorum çünkü çok uzun süre kullanacağım. Klavyeyi garantiye yolladım yenisini vermek yerine para iadesi yapıp geçmişler. Kulaklığı sordum cevap bile vermediler e-mail'den, Razer Support halletti. Şimdi farenin de böyle birkaç sıkıntısı var. Bir de fare profillerini kaydettiğimde farklı Chroma profillerini kaydetmiyordu, tuşları bile birden fazla profile kaydedip hallettiğinden şüpheliyim. Arkadaşlar farenin sorununu garantiye vererek çözebilir miyim? Ama para iadesi olamaz çünkü şuan dardayız, bir de bilgisayar alacağız ve bu ürünü büyük bir indirimden aldım gene eski fiyatına bulamam. İtopya bize indirimde neyi verirse kusurlu verdi. Acilen farenin problemini çözüme ulaştırmam lazım.

Merhaba, Razer Mamba, Deathadder v2 vs gibi profil hafızasına sahip fareler renk ayarlarını fare üzerine kaydetmez. Synapse üzerinden değiştirmek zorundasınız.
Diğer bahsettiğiniz fiziksel aydınlatma konusunda pek fikrim malesef yok. Üretim kaynaklı olabilir. Razer'ın bu konu ile ilgili garanti kapsamını bilemiyorum. Razer support üzerinden belki bilgi alabilirsiniz garantiye göndermeden önce.

Merhaba, Razer Mamba, Deathadder v2 vs gibi profil hafızasına sahip fareler renk ayarlarını fare üzerine kaydetmez. Synapse üzerinden değiştirmek zorundasınız.
Diğer bahsettiğiniz fiziksel aydınlatma konusunda pek fikrim malesef yok. Üretim kaynaklı olabilir. Razer'ın bu konu ile ilgili garanti kapsamını bilemiyorum. Razer support üzerinden belki bilgi alabilirsiniz garantiye göndermeden önce.
Bazı bakış açılarından normal görünüyor. Bir yerden bakınca RGB ışığın içeri doğru daha parlak çıktığını görüyorum, normalin aksine. Farenin hiçbir fotosunda böyle gözükmüyor, yani ışıksız halde şu renksiz olan plastikleri düşünün. İşte o aydınlatma yerleri ışık açıldığı zaman, normalde sadece bir tarafı görünün, bir dikdörtgen prizmanın dört kenarı olduğunu düşünün normalde sadece bunlardan biri, burada sol kenar diyelim, görünürdü, gerisi farenin gövdesi içinde kalırdı fakat işte bir yerinde, malzemeden mi çalmışlar ne, RGB ışığın çıktığı o dikdörtgen prizma şeklinde strip'in üst kısmından da çıktığını hayal edin ve daha parlak. Sanki açık bırakılmış gibi tuhaf duruyor ve beni çok rahatsız ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı