A alpyllmaz Hectopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar kolay gelsin. Birkaç güne mouse almayı düşünüyorum. Wireless olarak hangisi üstün? Ben CS:GO ve buna benzer oyunları oynuyorum ama karar veremedim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2018
Arkadaşlar kolay gelsin. Birkaç güne mouse almayı düşünüyorum. Wireless olarak hangisi üstün? Ben CS:GO ve buna benzer oyunları oynuyorum ama karar veremedim. Şimdiden teşekkürler.
ALPER622 Hectopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 192 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2018 #2 Lancehead optik, Mamba lazer sensör kullanıyor. Lancehead yanılmıyorsam DA Elite'ın gelişmiş versiyonu. Benim 700 TL'lik lüksüm olsa alırdım Lancehead'i ama maalesef yok. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2018
Lancehead optik, Mamba lazer sensör kullanıyor. Lancehead yanılmıyorsam DA Elite'ın gelişmiş versiyonu. Benim 700 TL'lik lüksüm olsa alırdım Lancehead'i ama maalesef yok.
X xmusx Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 59 4 Nisan 2019 #3 ALPER622 dedi: Lancehead optik, Mamba lazer sensör kullanıyor. Lancehead yanılmıyorsam DA Elite'ın gelişmiş versiyonu. Benim 700 TL'lik lüksüm olsa alırdım Lancehead'i ama maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Tam tersi lancehead lazer, mamba optik sensör içeriyor
ALPER622 dedi: Lancehead optik, Mamba lazer sensör kullanıyor. Lancehead yanılmıyorsam DA Elite'ın gelişmiş versiyonu. Benim 700 TL'lik lüksüm olsa alırdım Lancehead'i ama maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Tam tersi lancehead lazer, mamba optik sensör içeriyor