Razer mouse garantiye nasıl yollanır?

kadirkeskin

Kilopat
Merhaba, elimde Razer DeathAdder V2 Pro mouse var. Farenin plastiğinde bir aşınma var, parmağım içine giriyor. Garanti kapsamında mıdır nasıl öğrenebilirim? Bir de fareyi N11'de İncehesap satıcısından almışım. Bunu N11'e mi yollamam gerekiyor yoksa İncehesap'a falan mı nasıl oluyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Öncelikle N11e bildiriniz bu olayı. Eğer olumlu olmayan yani ""almıyoruz, sizin hatanız, kargo firması hatası"" vb şeyler söylerlerse hukuki haklarınızı devreye koyunuz. Ancak öncelikle satıcıyla konuşunuz, hemen dava açmayınız.

Hocam İncehesap'la iletişime geçip onlar üzerinden de garantiye verebilirsin. İstersen kendinde verebilirsin. Kutuda distribütör firmanın kağıdı vs olur. Razer için arena bilgisayar distribütör diye biliyorum.

Garanti kağıdına baktım arena bilgisayar diyor dediğiniz gibi. Burası ile mi iletişime geçeyim sizce ? Garanti kapsayıp kapsamadığını da bilmiyorum eğer kapsamıyorsa boşuna fareyi yollamak istemiyorum.

Garanti kağıdına baktım arena bilgisayar diyor dediğiniz gibi. Burası ile mi iletişime geçeyim sizce? Garanti kapsayıp kapsamadığını da bilmiyorum eğer kapsamıyorsa boşuna fareyi yollamak istemiyorum.

Hocam arena bilgisayarı arayın onlar sizden cihazın S/N numarasını isteyeceklerdir. Sistemlerinden bakabilirler daha detaylı bilgi almak istiyorsanız arena bilgisayarı arayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı