ne yapmam lazım lütfen yardım edinBelirtilen sürüm güncel sürüm bu sebep dolayısıyla güncelleme yapamıyorsunuz.
güncelleme nasıl yapacağım basamıyorum uptade tuşunaGüncelleme yapmanıza gerek yok, tam olarak ne için yardım istiyorsunuz?
razer driver ı yüklemek istiyorum mause min ismi razer deathatter essentialGüncelleme yapmanıza gerek yok, tam olarak ne için yardım istiyorsunuz?
ne yapmam lazım detaylı anlatabilir misim lütfen çok ihtiyacım var kardeşime almıştım yapamadım driver ıDostum program güncel ben de aynı programı kullanıyorum, versiyonu benim kullandığım programda da aynı.
Mouse'yi bilgisayara taktığınız anda driver otomatik olarak yüklenmiş olmalı. Sanırım siz tekrardan kurulum yapmaya çalışıyorsunuz. Bilgisayarınızda Razer Synapse programını aratabilir misiniz?
Mouse'yi bilgisayara taktığınız anda driver otomatik olarak yüklenmiş olmalı. Sanırım siz tekrardan kurulum yapmaya çalışıyorsunuz. Bilgisayarınızda Razer Synapse programını aratabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.