Razer neden kötüleniyor?

Makaleler
10
Arkadaşlar çoğu Forum'da Razer ürünleri kötüleniyor gerçekten ürünleri kötü mü? Rakipleri Corsair, Logitech ve SteelSeries ile karşılaştırıldığında ürünleri nasıldır? (Fiyatı lütfen konu içine almayın sadece ürünleri)
Bence Razer Kraken 7.1 v2, Razer BlackWidow Elite ve Razer DeathAdder Elite çok hoşlar.

Arkadaşlar çoğu Forum'da Razer ürünleri kötüleniyor gerçekten ürünleri kötü mü? Rakipleri Corsair, Logitech ve SteelSeries ile karşılaştırıldığında ürünleri nasıldır? (Fiyatı lütfen konu içine almayın sadece ürünleri)
Bence Razer Kraken 7.1 v2, Razer BlackWidow Elite ve Razer DeathAdder Elite çok hoşlar.
Razer ürünler kötü değil ben şahsen Razer klavyelerin Switchlerini güzel bulmuyorum. Ürün olarak kötü değiller fakat Fiyat-Performans olarak rakiplerinin çok arkasında kalıyor. Kalite olarak rakiplerinden çok abartılacak derecede farklı değil.

Her ürününe laf diyemem bilmiyorum çünkü ama kulaklıklarının içinde BİM'den 20₺'ye alınan kulaklıklar olduğundan şüpheliyim. Bir de bağlantı adaptörünün mini fırın olduğundan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı