Elektronik Razer Nommo V2 5.990 TL

HW-Q800C almıştım 15 bin tl'ye.
Almışken sağlam alayım dedim ve RTINGS'de de puanları gayet iyiydi.
ek olarak uydu hoparlörlerde alınıp kullanılabiliyor daha surround bir deneyim için.

Sana tam olarak katılmıyorum, eğer apartmanda yasaniyorsa evet bu ürünler mantıklı değiller. Müstakil bir evde kesinlikle olması gereken cihazlar. Oyun müzik özellikle film keyfini inanılmaz artıran, benim gibi bas sevenleri orgazm eden harika aletler. Z906'si olan biri olarak yazıyorum. Müstakil bir evde yaşıyorum, komşu derdim yok. Harika bir ses kartı ve kulaklığada sahibim, müzik dinlemede kulaklığı daha çok tercih etsemde hikayeli oyunlarda ve filmlerde bangır bangır sistemle çok çok keyifli oluyor.
Sizin gibi müstakil evde oturanlar tabi alsın hocam. Ben de mesela iu an fındık zamanı olduğu için apartmanda kimse yok o yüzden %70 80 lers getiriyorum keyifleniyorum. Ama birçoğumuz aparmtanda yaşadığı için uyarı geçmek istedim. Bir heves alıp tam kullanamamak üzücü.

Levaithan V2 sahibiyim ve maksimum %30 seviyesinde kullanabiliyorum o da akşama kadar. Tavsiyem bu kadar para verip tam performansında kullanamamak yerine daha uygun modellere yönelin. Satmak istediğinizde pek alıcısı olmuyor lüks ürün en nihayetinde, insanlar kulaklıkla takılıyor.

Bende de leviathan V2 var. Bunu da satın aldım ikisini aynı anda kullanmak istiyorum ama nasıl yapacağız bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı