Razer Nommo v2 X alınır mı?

0clutch

Hectopat
PC için hoparlör arıyorum. 3.5MM jack olması işime gelirdi aslında ama bu ürün şu an amazonda diğer yerlerden çok daha ucuza satılıyor. DC, youtube videosu vs izlerken kullanmak istiyorum sürekli kulaklık kulağımda artık yormaya başladı nasıl bi ürün pek bir inceleme de bulamadım. Ya da bunun yerine ne alabilirim?

Amazon Nommo

2849 TL.

Alternatif olarak yazdım. 2+1

Belki ses şiddeti olarak Razer daha fazla olabilir. Tam watt değeri yazılmamış sitesinde yok Amazon'da 69watt demiş ama doğru mu bilmiyorum.

Creative pebble Pro olanı 1+1 kullanıyorum gümrük yasasından 1 ay önce Amazon'dan almıştım 2700 küsure gelmişti İnceleme: Creative pebble Pro 1+1 ses sistemi direk Creative lab gönderdi yaptığım en iyi şey olduğunu düşünüyorum aşırı memnunum bass vs her şeyi 1+1 veriyor. Hem de aşırı şık. Ama üstteki subwoofer da olduğu için daha derin bass verecektir diye tahmin ediyorum.

Yalnız gümrük limiti çıkınca artık gelmez.

Creative Pebble Plus üstteki öneri için tam detaylar burada var.

2849 TL.

Alternatif olarak yazdım. 2+1

Belki ses şiddeti olarak Razer daha fazla olabilir. Tam watt değeri yazılmamış sitesinde yok Amazon'da 69watt demiş ama doğru mu bilmiyorum.

Creative pebble Pro olanı 1+1 kullanıyorum gümrük yasasından 1 ay önce Amazon'dan almıştım 2700 küsure gelmişti İnceleme: Creative pebble Pro 1+1 ses sistemi direk Creative lab gönderdi yaptığım en iyi şey olduğunu düşünüyorum aşırı memnunum bass vs her şeyi 1+1 veriyor. Hem de aşırı şık. Ama üstteki subwoofer da olduğu için daha derin bass verecektir diye tahmin ediyorum.

Yalnız gümrük limiti çıkınca artık gelmez.

Creative Pebble Plus üstteki öneri için tam detaylar burada var.

Hocam teşekkürler aslinda pebble benim de aklimda olan bir modeldi burada da cok konusu acilmisti ama Amazon gonderimi kesince bulamamistim almayi su an ciddili dusunuyorum. Cok yuksek sese ihtiyacım yok homepodlar var zaten evde muzik vs onlardan dinliyorum hep bunu monitor hoparlörü berbat oldugu icin onun yerine dusunuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı