Razer Ornata Chroma Alınır mı?

mert99x

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sizce alınır mı? Amazon'dan almayı düşünüyorum. 100$'a denk geliyor. Ayrıca önerebileceğiniz klavye varsa öneri alabilirim.
NOT: 100 dolar içinde 27 dolar kargo ve gümrük ücreti mevcut, bunu hesaba katarak önerirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik bile olmayan bir klavye için 100 Dolar asla değmez. Ornata, Mecha-Membrane yani hibrid klavye.

Yurtiçinden HyperX Alloy Elite alabilirsin fiyatı oldukça makul. Yurtdışından alacaksan Kara Cuma'yı bekleyebilirsin bence.

HyperX Alloy Elite: Hyperx Alloy Elite Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
  • Cherry MX Red
  • Bilek desteği
  • Medya tuşları
  • Kırmızı aydınlatma
  • Metal kasa
  • Örgü kablo
  • 435 TL

Razer Ornata güzel bir klavye ama pahalı da klavye. Zaman zaman 300 TL'ye RGB olmayan modeli bulunabiliyor o alınabilir de RGB olanlar için o fiyat hele 100 küsür dolardan bahsediyorsak o fiyata da değeceğini düşünmüyorum.

Bu kadar bütçeyi gözden çıkardıysanız MasterKeys MK750 öneririz. Şu an kampanyada ve bu fiyata daha iyisini alabileceğiniz bir model yok diye biliyorum.(Yanlış bilmiyorsam :) )

Cherry MX Red Switch
Mıknatıslı bilek desteği
Çevresel aydınlatma
Türkçe yazılım

Cooler Master MasterKeys MK750 Mekanik RGB TR Gaming Klavye

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı