Razer Ornata Chroma tuş takılma sorunu

yarkan88

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Razer Ornata Chroma modeli klavye kullanmaktayım. Ürünü Temmuz ayında Amazon'dan aldım ve getirttim. Çok güzel kullanımı ve rahatlığı olan bir klavye fakat 1-2 tuşu basınca takılıyor gibi. Soru işareti yapan tuş ve Alt tuşu. Nasıl düzeltilebilir? Ne yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuşun üstünü sökünüz, sonra switch'e yarı basık iken içeriye kuru şekilde üfleyiniz, varsa hava üfleyici daha iyi olacaktır. Sonra tuşu takıp yeniden deni. Yapışkanlık var ise, saf alkol ile aynı işlemi tuşa yarı basılı iken maksimum 2 damla olacak şekilde döküp, sonrasında kuruyana kadar hava üfleyin.

Tuşun üstünü sökünüz, sonra switch'e yarı basık iken içeriye kuru şekilde üfleyiniz, varsa hava üfleyici daha iyi olacaktır. Sonra tuşu takıp yeniden deni. Yapışkanlık var ise, saf alkol ile aynı işlemi tuşa yarı basılı iken maksimum 2 damla olacak şekilde döküp, sonrasında kuruyana kadar hava üfleyin.

Ben cikarildigini bilmiyordum tuslarin. Video izledim tuslari sokmek konusunda cikardim sadece deligi ufledim ve geri taktim sorun halloldu. Tesekkurler :)

Peki sunu sorayim belki biliyorsunuzdur, amazon dan aldim klavyeyi dogal olarak turkce degil tuslar. Acaba bu tuslarin turkceleri var midir? Turkce yapsam tadindan yenmez valla

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı