Razer Orochi V2 vs Logitech G305 vs Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

HasanVercin

Kilopat
Daha fazla  

Bu 3 fare arasında kaldım. Sizce hangsini almalıyım? Başka öneriniz olursa diye18*10 civarı elim var, palm ve fingertip tutuyorum. Hafif ve ergonomik olması önemli. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Kablosuz olması önemli Bluetooth yerine dongle la bağlanması daha işime gelir. (PcKolik güvenilir bir site midir?)
Palm için V2 öneririm. Diğerleri size uygun değil. Bütçe arttırıp V2 alınız. V2X pek önermiyorum.

Palm tutuyorsan Orochi V2 kesinlikle uygun değil. Ergo istiyorum dediysen G305 de uygun değil. Yani kapı V2 X'e çıkıyor.

Eskiden G203 kullanıyordum rahat hissettiriyordu. Bir de arkadaş uzak dur deyince bir emin olamadım.

Palm için V2 öneririm. Diğerleri size uygun değil. Bütçe arttırıp V2 alınız. V2X pek önermiyor.

Nedenini de sorabilir miyim?

Eskiden G203 kullanıyordum rahat hissettiriyordu. Bir de arkadaş uzak dur deyince bir emin olamadım.

G203 ile mutluysan G305 ile de mutlu olursun ama G305 teknik özellik bakımından yetersiz bir model.

Hocam özellikleri iyi olsada pilli ve ağır bir model kendisi. V2 çok daha iyi olur sizin için bence. Logitech'e alıştıysanız onada alışırsınız ama Berkay hocamın da dediği gibi özellikleri kötü.

Anladım o zaman üstüne para koyup kaliteli bir şey almak daha mantıklı geliyor şu an. Dediğiniz V2 modelinin bir linkini de alabilir miyim hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı