Razer Project Hazel almaya değer mi?

• Konuyu başlatan BEACT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.327

BEACT

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Evet bazılarınız maskeyi görmüştür belki. Neler düşünüyorsunuz? Pandemi yakında bitecek mi bilmiyorum ama güzel duruyor. Maske almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam RGB olduğu için alınır COVID-19'dan en iyi RGB korur nasıl RGB RAM sisteme FPS katıyorsa aynı mantık. :D
Dostum sanırım pek bakmamışsın maskede cerrahi n95 respiratör var ve yanında gelen şarj kutusunda UV ışınlar maskenin üzerindeki bakteri ve mikropları öldürüyor.

Dostum sanırım pek bakmamışsın maskede cerrahi n95 respiratör var ve yanında gelen şarj kutusunda UV ışınlar maskenin üzerindeki bakteri ve mikropları öldürüyor.
Hocam biliyorum ama saçma geldi bana sonuçta N95 maskeler de var piyasada sadece bu maskeye özgü fakat fiyatı çok uçuk değilse alın yani.
Ayrıca onu şaka amaçlı söylemiştim.

Hocam şaka bir yana ona verecek paranız varsa alın ama başka bir şeyden kısıp alacaksanız almayın.
Yani tabii ki ana ihtiyacım değil ama ilk gördüğümden yana maskeye takmış durumdayım. İnsanların da görüşlerini merak ettim. Başka şeylerden kısıp almakta saçma olur dediğiniz gibi.

Pandeminin en az 6 ayı daha var. Aşı olunca bitmiyor hemen. Bitse bile bir dönem daha takmaya devam edeceğiz.
Anladım hocam. Ben de şu an çok yakından takip etmiyorum artık psikolojik olarak olumsuz etkilediği için ama dün birkaç görüntü gördüm sanırım sağlık bakanı ve cumhurbaşkanı aşıları vurmuşlar doğru mu?
Hocam maskenin fiyatı ne bu arada?
Şu an yapılıyor sanırsam belli değil ama ben 500-1000 lira arasında bekliyorum kutusundan dolayı belki de daha fazla bizim ekonomimiz malum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı