Razer Seiren X cızırtı sorunu

Doğukan Efe

Decapat
Arkadaşlar 3 4 aydır Twitch üzerinden yayın yapıyorum .Daha dün yayında farketti izleyenlerim mikrofondan aşırı yoğun cızırtı geliyordu dandik bir mikrofon da değil bildiğim kadarıyla Razer Seiren X. Dünden beri aşırı bir şekilde gürültü yapıyor çok cızırtı yapıyor ve sesimi değiştiriyor. USB yoluyla ses alıyor Mikrofon .Yardım ederseniz sevinirim.

Arkadaşlar 3 4 aydır Twitch üzerinden yayın yapıyorum. Daha dün yayında fark etti izleyenlerim mikrofondan aşırı yoğun cızırtı geliyordu dandik bir mikrofon da değil bildiğim kadarıyla Razer seiren X. Dünden beri aşırı bir şekilde gürültü yapıyor çok cızırtı yapıyor ve sesimi değiştiriyor. USB yoluyla ses alıyor mikrofon. .

Denetim masası ses kayıt kısmına girip ayarlarını kurcalayıp çözmeye çalışabilirsin mikrofon bassını azaltıp yükselt gelişmiş kısmından kaliteyi yükselt falan öyle kurcala ayarlarını belki olur.

USB ile bağlantı sağlanan mikrofonlarda Windows üzerinden mikrofon bası ayarı yapılamıyor.
Bir veya iki tane program vardı adı aklımda yok. O programı bulursan eğer mikrofon algısını düşürme şansın olabilir.

USB ürünlerin hemen hemen hepsinde algıları en yüksekte çalışır. Bu sebeple dip ses ve cızırtı dediğimiz durumlar ortaya çıkar.
Bazı ürünlerde algı kısma tuşu veya tekerleği bulunur.

Mikrofon ses seviyesini düşürmek bir çözüm görünebilir ama aslında değil. Çünkü sizden aldığı sesinde azalması demek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı