Razer set veya Steelseries set

fbor

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar dediğim gibi bu iki set arasında kaldım ve söyle bir şey var yanında mause pad ve kulaklıkta olacak. Setlerim şunlar:
  • Razer Deathadder 2013 - Kraken 7.1 - Razer Goliathus speed edition
  • Steelseries Rival - Steelseries siberia V2 (Ses Kartlı) - Steelseries 4 HD sert yüzey
Bu iki setten hangisini önerirsiniz oynadığım oyunlar:
  • CS :GO
  • LOL
  • BF4
Cevaplarınızı bekliyorum lütfen her gören bir cevap atarsa kararımı hemen veririm.
001_smile.gif
Cumartesi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries set daha iyi gibi duruyor ama Mousepad'i değiştirebilirsin. Qck+ alırsan daha iyi bir performans alabilirsin :) Yine de en iyisini sen bilirsin :)

Diyelim ki QCK+ aldım 4 HD yerine. O zaman SS mi dersin Razer mı?

Kulaklıkta her zaman Steelseries derim fakat mouse'da ve mousepad'de Razer farkını koyar.

Mouse: Razer Deathadder 2013
Mouse Pad: Steelseries qck medium
Headset: Steelseries Siberia V2
Klavye olarak ihtiyacın varsa ucuz yollu bir şey alabilirsin. Önemli olan Mouse ve Mouse Pad'dir. Stellseries mouselarını pek tavsiye etmiyorlar. Paran varsa Razer mouselardan başkasına bakma dediğim mouse hayalimdir ama maddi imkanlardan dolayı alamıyorum.

Mouse: Razer Deathadder 2013
Mouse Pad: Steelseries qck medium
Headset: Steelseries Siberia V2
Klavye olarak ihtiyacın varsa ucuz yollu bir şey alabilirsin. Önemli olan Mouse ve Mouse Pad'dir. Stellseries mouselarını pek tavsiye etmiyorlar. Paran varsa Razer mouselardan başkasına bakma dediğim mouse hayalimdir ama maddi imkanlardan dolayı alamıyorum.
Mousepad olarak SS QcK+ (XL ve ya XXL) tercih edilmeli diye düşünüyorum. Büyük bir mousepad daha iyi olacaktır :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı