Razer Surround açınca seslerde cızırtı

xWizz

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2020
Mesajlar
93
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Razer Kraken Pro kullanıyorum. Razer Surround açtığım zaman sesler cızırtılı gelmeye başlıyor, kapattığım zaman hiçbir sorun yok. Windows 10 güncellemesi yaptıktan sonra böyle bir problem oldu. Problemin çözümünü bilen var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka güncelleme'den onceki surumu Windows surumunu yukleyebilirsen olabilir.

Onu yapamam maalesef. Microsoft Store'de problem çıktığı için güncellemekte durumundaydım.
Eğer sorunu yaşayan bir arkadaş varsa, geçici bir çözüm buldum Reddit üzerinde. Nasıl işe yaradığı hakkında kimsenin bir fikri yok ve komik. BlueStacks programını indirin ve arka planda açık tutun, bu şekilde hiç bir cızırtı olmuyor. Razer da bu problemin farkındaymış ve yakında yeni bir güncelleme gelecekmiş.
Eğer bu problemi yaşayan başkaları varsa, geçici ve komik bir çözüm buldum Reddit üzerinde. BlueStacks programını arka planda açık bırakın, hiç bir cızırtı olmuyor. Kimsenin bunun nasıl olduğu hakkında bir fikri yok. :D Razer da bu problemin farkındaymış, yakın zamanda güncelleme gelecekmiş.
 
Son düzenleme:
BlueStacks Çok Ram ve Cpu yediğinden
Oracle VM VirtualBox u indirin Bir tane dos olusturun ram e 4 mb ekran kartına 4 mb verin. start edip çalıştırın sonra razer i etkinleştirin sorun düzeliyor.
 
BlueStacks Çok Ram ve Cpu yediğinden
Oracle VM VirtualBox u indirin Bir tane dos olusturun ram e 4 mb ekran kartına 4 mb verin. start edip çalıştırın sonra razer i etkinleştirin sorun düzeliyor.
Bunu müsait olduğum bir zamanda deneyeceğim. Razer support ile iletişime geçtiğimde, surround için artık güncelleme gelmediğini söylemişlerdi. Paramızla rezil oluyoruz.
 
Ben Kullanıyorum ancak bu şekilde çözebildim . Bendeki ayarlar bu şekilde.
 

Dosya Ekleri

  • razer.png
    razer.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 211
Ben kullanıyorum ancak bu şekilde çözebildim. Bendeki ayarlar bu şekilde.

Eyvallah kardeşim. Aynı şekilde yaptım bende de çalıştı. Gerçi YouTube'da videoları vardı ama sen burada önerdiğin zaman dikkat edip baktım, çalıştı. Sen Razer'a yazdın mı? Ben yazmayı düşünüyorum.
 
Hocam ben sadece programı kullanıyorum. Razer Ürünüm yok
Sorun yok. Ben de sadece yazılımını satın almıştım. Zaten Razer'a uzun uzun yazdım. Neredeyse bir hafta mailleştik. Sonuç olarak eski yazılım olduğu için çalışma ekiplerinden ayıracakları kimse yokmuş. Bu yüzden konu düştü. Ben de bir daha yazmadım. Gerek de yok gider bir kulaklık alırım veya üşenirsem THX versiyonlu yazılımlarını satın alırım çok da önemli değil.
 

Geri
Yukarı