Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Güncelleme bende yok hala 10 sürümünü yüklemeye çalışıyor.
Ben de yükledi sorunsuz. Bir tek halen bilgisayarın geç kapanması çözülmemiş. Razer USB Sound Card takılı olunca bu sorunu yaşıyorum güncellemeden sonra oldu.

Bana güncelleme geldi ama hala ses çıkış cihazlarında Razer Audio Game var. THX yok. Onu nasıl aktif edebilirim ? Yazılımda THX olarak gözüküyor fakat windowsta öyle bir seçenek yok.
Artık Razer USB Sound Card ile uygulamadan THX seçince aktif oluyor birleştirmişler ve bunu güncelleme yaptıktan sonra bir bildirim ekranında belirttiler okumadınız sanırım?

Çok şükür düzeldi arkadaşlar şu an ayarları yapıyorum.
Ben yeni güncellemede ayarlıyordum sadece Sound sekmesinde THX aktif olmuyordu Demo sekmesinden aktif ediyordum. EQ ayarları değiştirince ses efektleri de değişiyor. Ayrıca bunuda güncellemeden sonra belirttiler düzelttik diye.

Şu an bende sorunsuz yüklendi fakat gene THX ve EQ çalışmıyor.

Razer'ın böyle bir hata yapması ve bu hatanın üzerine güncelleme getirip çözememesi komik.

Son düzenleme:
Yok güncelleyemiyorum.
1700231944834.png

1700231952517.png

Synapse 3 ü silip temiz kurulum yaptım sürüm güncellendi fakat kulaklığı görmüyor tekrardan.

Güncelleme:
Repair yaptım kulaklık da geldi. 16 sürümünde sonuç EQ halen çalışmıyor.

Son düzenleme:
Ben de yükledi sorunsuz. Bir tek halen bilgisayarın geç kapanması çözülmemiş. Razer USB Sound Card takılı olunca bu sorunu yaşıyorum güncellemeden sonra oldu.

Artık Razer USB Sound Card ile uygulamadan THX seçince aktif oluyor birleştirmişler ve bunu güncelleme yaptıktan sonra bir bildirim ekranında belirttiler okumadınız sanırım?

Ben yeni güncellemede ayarlıyordum sadece Sound sekmesinde THX aktif olmuyordu Demo sekmesinden aktif ediyordum. EQ ayarları değiştirince ses efektleri de değişiyor. Ayrıca bunuda güncellemeden sonra belirttiler düzelttik diye.
Uzunca güncelleme notlarını okudum. Önceden %32'de kullandığım ses seviyesi şimdi %90'a çıktı ve hala o %32 den aldığım ses kalitesini, şiddetini, yüksekliğini ve netliğini alamıyorum. THX çalışmıyor EQ ayarlanmıyor. Güncelleme notlarında düzeldiğini belirttiler fakat öyle bir şey yok.

THX çalışmıyor EQ ayarlanmıyor.
THX çalışıyor, EQ ayarlanıyor bende.
Önceden %32'de kullandığım ses seviyesi şimdi %90'a çıktı ve hala o %32 den aldığım ses kalitesini, şiddetini, yüksekliğini ve netliğini alamıyorum.
Dediğin ses seviye düşürdüğümde aynı kaliteyi alabiliyorum ses kalitesi ve şiddeti bayağı iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı