Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Kaldır tamamıyla uygulama ve sürücüleri kaldırırken takılı bağlı olmayacak cihaz. Sonra cihazı takınca Windows Update üzerinden güncelle indirip uygulama da kurar kendi.

Adım adım nerelere girip nereden neyi sileceğimi söyleyebilir misiniz? Çünkü ben çok kaldırıp geri yükledim ama olmadı.

Silme aşaması tamam sanırım şimdi Windows Update ile nasıl güncelleyeceğim tam olarak? Windows Update girdim ama güncelsiniz diyor acaba dediğiniz program CMD'yi açıp kapattıktan sonra bayağı bir süre beklemeli miydim? Yoksa başka bir yerden mi indiriyoruz?
Ve son olarak da Windows Update'i halledersek Razer Synapse'yi kurunca USB takılıykende olacak mı?

Az önce güncelleme yaptım fakat yine sorun devam ediyor. synpasede çalışan tek şey Anc.
beklemeye devam, bari bass boost çalışsaydı.

USB takılıyken de olacak mı?
Silme işlemi tamamsa yeniden başlat cihazı sonra USB takıp hemen ardından Windows güncelleme kontrol et oradan yüklemeye çalış. Yükleyince otomatik Synapse yazılımı yüklemesi gerekli. Ben format attığım da yüklenmemişti uygulama böyle her şeyi silerek yapınca hem yükledi hem de güncelleme yapabildim. Bu arada cihaz da her şeyi temizlenince sıfır format atmış gibi yazılımı kuracaksın ve güncelleme de rahat yapabilirsin.

Yok hocam Windows yüklemiyor benim Synapse'yi neyse onu bunu geçinde bir şey soracağım benim mikrofonda uzun konuşurken arkada bir ufak dip ses var. Hani kulaklık boştayken bir ses çıkar ya benim mikrofonda çıkıyor o nasıl düzeltirim güncellemeyi yapmadan? Biraz ayarları kurcaladımda yok çözemedim illa güncellemeyi mi çözmem lazım? Sizde de oluyor mu kontrol eder misiniz?

Güncellemeyide yapabildiniz mi?

Bu arada format derken direkt PC'ye mi format attınız? Yoksa bu kulaklığın dosyalarını silme falan mı var?

Bende yaşamıştım blackshar V2 X Firmware yüklemeyi deniyormuşum. Doğru Firmware yüklediğimize emin misiniz?

Aynısı yaptım ama hala eq bass boost çalışmıyor.

Hala bir gelişme yok, Reddit'te destek açılmış. Oraya yazarak şansımı deneyeceğim.

Bugün desteğe yazdım ve drivercleanup ile silinip yenden kurulması söylendi fakat denedim olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…