Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Son düzenleme:
Hocam kurarken kulaklık takılı mı olacak?

Olmadı maalesef, aslında ilk kurulumda çalışıyordu uygulamayı bile otomatik kurdu ama ben bir şey yaptım ondan sonra çalışmamaya başladı.

Evet takılı, emin misiniz her şeyi doğru yaptığınıza? Dil ayarlarında gördüğünüz her şeyi USA Amerika yapıp deneyin bir de. En baştan başlayın yine temizleyiciyi çalıştırın. Cleanupdriver ı çalıştırıcaksınız. Herkeste oldu bir tek sizde olmadı.

Evet takılı, emin misiniz her şeyi doğru yaptığınıza? Dil ayarlarında gördüğünüz her şeyi USA Amerika yapıp deneyin bir de. En baştan başlayın yine temizleyiciyi çalıştırın. Cleanupdriver ı çalıştırıcaksınız. Herkeste oldu bir tek sizde olmadı.

Razer synapsey yi kaldirdim(Kulaklık takılı), yazılımı yönetici olarak çalıştırdım(Kulaklığı çıkardım driverleri otomatik kendisi tekrar yüklediği için), bölgeyi dediğiniz gibi yapıp yeniden başlattım(kulaklığı taktım) uygulamayı tekrar yükledim. Değişiklik yok.

Razer synapsey yi kaldirdim(kulaklık takılı), yazılımı yönetici olarak çalıştırdım(kulaklığı çıkardım sürücüleri otomatik kendisi tekrar yüklediği için), bölgeyi dediğiniz gibi yapıp yeniden başlattım(kulaklığı taktım) uygulamayı tekrar yükledim. Değişiklik yok.

O yazılım çalışırken kulaklık takılı olmalı. Kulaklığı hiç sökmeyeceksiniz.

😁 Sanırım oldu hocam eyvallah.

Tam format atmaya hazırlanıyordum.

Format ile sorun düzeldi benim garip bir şekilde.

Dosya Ekleri

• razer.png
    razer.png
    79,7 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba, ben de 10 gün önce bu kulaklığı aldım fakat aynı şekilde yazılımı ile alakalı problem yaşıyorum. Linkini verdiğiniz program ile birlikte tüm bileşenleri siliyorum. Bölgeyi abd yapıp , yönetici olarak synapse'ı başlatıyorum. kurulum sorunsuz oluyor fakat eq ve bass boost gibi ayarları hala değiştirdiğim zaman hiçbir fark olmuyor. Değiştiremiyorum yani. nasıl çözebilirim acaba bilginiz var mı?

Merhaba, ben de 10 gün önce bu kulaklığı aldım fakat aynı şekilde yazılımı ile alakalı problem yaşıyorum. Linkini verdiğiniz program ile birlikte tüm bileşenleri siliyorum. Bölgeyi ABD yapıp, yönetici olarak Synapse'ı başlatıyorum. Kurulum sorunsuz oluyor fakat EQ ve bass Boost gibi ayarları hala değiştirdiğim zaman hiçbir fark olmuyor. Değiştiremiyorum yani. Nasıl çözebilirim acaba bilginiz var mı?

İlk önce Synapse'yi silin, sonra attığım o yazılımı çalıştırın. Kulaklık her zaman takılı olacak çıkarmayın. Sonra bence garanti yöntem olsun bütün dil ayarlarını ABD yapın. Sonra program files falan bakın biraz Razer Synapse ile ilgili olanları silin. Sonra yeniden kurun.

İlk önce Synapse'yi silin, sonra attığım o yazılımı çalıştırın. Kulaklık her zaman takılı olacak çıkarmayın. Sonra bence garanti yöntem olsun bütün dil ayarlarını ABD yapın. Sonra program files falan bakın biraz Razer Synapse ile ilgili olanları silin. Sonra yeniden kurun.
Dediğiniz tüm aşamaları yapıp denemiştim aslında ama bilgisayara ilk kurulum aşamasında thx audio yazılımını da kurmuştum. Acaba onla alakalı bir çakışma mı yaşanıyor anlayamadım. Thx i de kaldırmıştım ama herhalde atladığım bir aşama var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı