Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Aynı sorunu ben de yaşadım ve bu sebeple iade ettim. Bu sorunu yaşayan yabancı forumlarda da çok kişiyi gördüm. Razer teknik destek ekibi ile görüştüm ancak bir sonuç alamadım.

İnternette uzun araştırmalar sonucunda şöyle bir çözüm buldum Razer Blackshark V2 Pro 2023 kullananlar için:

*Uygulamayı silin ve tekrar yükleyin.
*Synapse 3 tekrar yüklendikten sonra Razer Blackshark v2 Pro 2023 dongle takmayın.
*Uygulamayı tekrar yükledikten sonra Razer Blackshark v2 pro 2023 Firmware update yükleyin ve kurun : https://rzr.to/MpNaHY
*Kurarken belirli aşamalarda Dongle takmanızı isteyecek,istenilen yerlerde dongle takın.

İnternette gördüğüm kadarıyla bazı kişilerin işine yaramış.

Son düzenleme:
maalesef yine olmadı hocam galiba iade edeceğim bende

maalesef yine olmadı hocam galiba iade edeceğim bende
Çözüm bulabildiniz mi? Her yolu denedim çıldıracağım...

Çözüm bulabildiniz mi? Her yolu denedim çıldıracağım...

Okadar çözümsüz bir konu ki ne Razer çözebiliyor ne de Razerin forumlarında bir çözüm var. Kulaklığı iade etme şansınız varsa iade edin. Piyango gibi gerkesin başına da gelmiyor enteresan bir şekilde. Bu arada Razer kulaklığı başka bir bilgisayarda da denemenizi tavsiye ediyor aynı sorunun olup olmadığını teyit edebilmeniz için. Başka bilgisayarda denediniz mi kulaklığı?

Başka bir bilgisayarda denemedim ancak yapılabilecek tüm çözümleri denedim. Temiz kurulum vs. Ancak yerli-yabancı birçok kullanıcının başına gelmesinden mütevellit tek bilgisayarla alakalı değildir diye düşünüyorum. Günlerdir Razer Support ile iletişimdeyim. Google Translate kullanarak... Verdikleri çözümler şimdiye kadar işe yaramadı. Çokta güzel kulaklık oysa ki. Ancak özelliklerini açamıyorum Synapse yüzünden, THX vs. Ürünü Vatan'dan aldım. Şahsi düşüncem iade konusunda yokuş yapacakları yönünde. Zira yazılımsal bir sorun olan Synapse sorununu hangi çalışana nasıl anlatıp da iade edeceğim ki? İade de etmek istemiyorum aslında. Şu sorun çözülse kulaklık çok güzel. Support'a da diyorum salın bir update hem kulaklığa hem Synapse'ye diye ama nafile. 260$ bu ürün TR'de. Ayıp yani. Çıldırttılar adamı. En son support'a Translate ile attığım cevabı copy-past yapayım. Üşenmezsen okursun.

I think this will be my fifth attempt. Now I will tell you in detail the steps that I followed for the fifth time.

- I closed Synapse completely.
- I downloaded and installed or repaired the current versions of the FrameWork and Visual C++ software you sent.
- I uninstalled it cleanly from my computer.
- I ran Razer's own software, DriverCleanUp, which you sent to me, as an administrator.
- I manually deleted Razer files from four or five different locations such as ProgramData, Program Files, Program x86.
- I removed the cables of all my Razer equipment (Blackwidow V3, Deathadder V3 Pro, BlackShark V2 Pro 2023). I connected my old no name wired mouse.
- I restarted my computer.
- I closed all non-essential applications.
- I downloaded the latest version of Synapse 3 using only my old mouse.
- I ran it as administrator and only installed Synapse.
- After the installation, I restarted the computer again.
- I ran Synapse as an administrator and logged in with the Razer Account you gave me a few messages ago.
- I connected Deathadder V3 Pro to the computer without additional cables. Synapse made the necessary updates and I restarted the computer.
- I connected Blackwidow V3 and followed the previous way.
- Finally, I connected Blackshark V2 Pro 2023 and Synapse gave the same error as before while updating itself.

NOTE: The reason I connected Blackshark last is; This is my fifth time installing by following these methods. Previously, when I connected Blackshark V2 Pro 2023 for the first time, I received the same error, and then Synapse gave an error by not updating itself for Deathadder V3 Pro and Blackwidow. It looped. That's why I connected Blackshark last.

Also, you asked me, "Does this problem occur on another computer?"
As I said before, you have hundreds of customers on the internet who have experienced the same problem and have not yet found a solution. This problem seems chronic for your device and application at the moment.

Ben de başka bilgisayarda denemeye kalmadan direkt iade etmiştim ama isterseniz başka bir bilgisayarda deneyip çalışmazsa iade edin. Sonuçta ürün size THX ses vaadediyor ama bundan faydalanamıyorsunuz. Sorunun bazı kulaklıklarda meydana geliyor olma ,bazılarınında da sorunsuz çalışma ihtimali de var.

Microsoft Store'dan Dolby Atmos satın aldım. En azından onun sağladığı uzamsal ses ile idare etmeye çalışıyorum ancak bilemiyorum tabi ki THX daha mı iyi olur. Support ile biraz daha uğraşayım olmadı Vatan'la iade için cebelleşmeye yönelirim bilemiyorum şimdilik. Merak ettiğim konu Razer tarafından update ile çözülmez mi bu problem?

Arızanın ne olduğuna bağlı. Yazılımsal ise tamam ama dongle sorunuysa mümkün değil.Dongle takıldığında saçmaladığı için dongle ile bağlantılı olma ihtimali de var. Bu sebeple sanırım Razer başka bilgisayarda da kullanmayı tavsiye ediyor.

Dongle ile alakalı olsa kulaklık düzgün çalışmaz ki. Bağlantıyı hızlı ve güzel sağlıyor, birkaç gündür Dolby ile oyunlarda, müzik-filmlerde kullanıyorum. Telefon ile double bağlantı da yaptım. Bilemedim açıkcası. Çok enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…