Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Razer paralı uygulamasını kullanıyorum, onunla düzeliyor onu da kullanmasını bayağı zorlaştırmışlar. Ses açma işlevi çalışmıyor, manuel kullanmak gerekiyor. Deneme sürümünü kullanıyorum. O da bitecek ne yapacağız sonra bilmiyorum.
Başka hesap açıp tekrar üye olun öyle düzeltene kadar devam edersiniz.

Yeni güncelleme geldi fakat gene fayda yok.

8 bin TL'lik kulaklık alıyorsun bir özellikleri nedir onu kullanamıyorsun gelde çıldırma…

Yeni güncelleme geldi fakat gene fayda yok.

Hocam bir şey soracağım benimkinin şarjı her 5-10 dakikada 1 falan gidiyor normal mi çok mu hızlı? Hiç 10 saatten fazla dayanacak gibi durmuyor sanki 60-70 saat Bluetooth için mi geçerli? HyperSpeed yüzünden hızlı mı gidiyor şarjı? Ona göre kulaklığı yenisiyle değiştireceğim batarya ölmüşse.

8 bin TL'lik kulaklık alıyorsun bir özellikleri nedir onu kullanamıyorsun gelde çıldırma…

Hocam bir şey soracağım benimkinin şarjı her 5-10 dakikada 1 falan gidiyor normal mi çok mu hızlı? Hiç 10 saatten fazla dayanacak gibi durmuyor sanki 60-70 saat Bluetooth için mi geçerli? HyperSpeed yüzünden hızlı mı gidiyor şarjı? Ona göre kulaklığı yenisiyle değiştireceğim batarya ölmüşse.

Yok ya tamamen rastgele azalıyor şarjım 10 dakikada 1 değil sanırım ama yine de 70 saat mümkün değil bence bu hızla Wireless çok harcıyor herhalde.

Son düzenleme:

Yok ya tamamen rastgele azalıyor şarjım 10 dakikada 1 değil sanırım ama yine de 70 saat mümkün değil bence bu hızla Wireless çok harcıyor herhalde.
Son sesle daha çabuk biter ama bazen gösterge düzgün göstermeyebilir. Total kullanım süresini hesaplarsanız daha doğru olur.

BlackShark V2 kullanıyorum güncelleme yaptıktan sonra çoğu uygulamanın özelliğini kullanabiliyorum. Burada bütün güncelleme detayları yazıyor. Windows ses ayarlarında kulaklığın “razer BlackShark V2 “girince uzalımsal ses ayarı var oradan THX açıyoruz. Ama eski THX gibi değil bir tek sesleri bozuyor. Eskiden çok daha iyiydi. Güncelleme bekliyorum.

Format atıp programı kurduktan sonra kulaklığı aktif edince sorunum düzelmişti. BlackShark V2 Pro 2023 kullanıyorum.
Bende herşeyi denedim son çare format atınca düzeleceğini sanmıştım ama düzelmedi . Güncelleme gelmemişti o zaman ne sıkıntılar çektim. Sonra uygulamayı sildim firmware güncelleştirdim kulaklık kablosunu takıp çıkarma işlemi yaptırdı güncellerken. önceden 1603 hatası veriyordu yüklerken firmware güncelledikten sonra Tekrardan synapse 3 yazılımını güncelleştirebildim. Firmware güncellemeyi denesinler sıkıntı yaşayanlar. Üstte attığım razer sitesinden daha detaylı bakabilirler.

Son düzenleme:
Format atıp programı kurduktan sonra kulaklığı aktif edince sorunum düzelmişti. BlackShark V2 Pro 2023 kullanıyorum.

Güncellemeyide yapabildiniz mi?

Bu arada format derken direkt PC'ye mi format attınız? Yoksa bu kulaklığın dosyalarını silme falan mı var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı