Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?

Synapse programını yüklerken herhangi ek başka bir program yüklemiş miydiniz başlangıçta? Ayarların işlevsiz olmasının sebebi benim synapse yüklerken yanıma THX spatial audio'yu da yüklemiş olmamdan kaynaklanıyor idi.
Yok temiz kurulum yaptım hocam sadece synapse mevcut fakat malesef durum böyle sanırım tek çözüm format olucak :(

Formatla çözdüm arkadaşlar baktiniz olmuyo kesin çözüm 👍🏻

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni bilgisayarımda BlackShark V2 kullanırken CS2'de pek rahatsız olmazken, Rocket League ve ETS2 oynarken ses yüksekken belirli aralıkla ses en dibe düşüp tekrar yükseliyor. Müzik dinlerken de böyle sorun yaşıyorum. Acer Nitro 5'de böyle sıkıntı yaşamıyordum. 2 ay oldu en son kullanalı kulaklığı güncelleme ile bozuldu acaba? Jack girişine direkt takınca problem yok fakat seste USB ses kartı gibi yüksek değil düşük geliyor. USB Sound Card Firmware bakınca güncel diyor kartta sorun yok en son bıraktığımda Nitro 5'te sorunsuzdu. HP Victus 16'da böyle problem yaşadık başka Victus 16'da aynı problem var. HP'in kendi B&Q ses sürücüsü mü engelliyor veya uygulaması kontrol altına aldığı için ses problemi yaşıyor olabilir miyim?

Bu kulaklığı HP Victus 16 da kullanan yok mu fark eden var mı problemi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni bilgisayarımda BlackShark V2 kullanırken CS2'de pek rahatsız olmazken, Rocket League ve ETS 2 oynarken ses yüksekken belirli aralıkla ses en dibe düşüp tekrar yükseliyor. Müzik dinlerken de böyle sorun yaşıyorum. Acer Nitro 5'te böyle sıkıntı yaşamıyordum. 2 ay oldu en son kullanalı kulaklığı güncelleme ile bozuldu acaba? Jack girişine direkt takınca problem yok fakat seste USB ses kartı gibi yüksek değil düşük geliyor. USB sound Card Firmware bakınca güncel diyor kartta sorun yok en son bıraktığımda Nitro 5'te sorunsuzdu. HP Victus 16'da böyle problem yaşadık başka Victus 16'da aynı problem var. HP'in kendi b&q ses sürücüsü mü engelliyor veya uygulaması kontrol altına aldığı için ses problemi yaşıyor olabilir miyim?

Bu kulaklığı HP Victus 16 da kullanan yok mu fark eden var mı problemi?

Synapse ayarlarında uygulama yetkilendirmesi olması lazım onu kapatın.

Üstte connect var, devre dışı bırakın bakalım bir de öyle deneyin.
Nerde üstte hocam? Öyle bir şey göremedim nereye gireceğim dediğiniz yeri nasıl bulabilirim? Razer icon resmine sağ tık settings yaptım dediğin ayar kapama yok. Sonra uygulama için sağ üst köşede tema icon yere girip orada da farklı settings ayarı vardı orada da dediğiniz yer yok. Dilerseniz TeamViewer bilgileri paylaşayım kurcalayın biraz bu konuyu biliyorsunuz sanırım.

1708091569412.png

Nerede üstte hocam? Öyle bir şey göremedim nereye gireceğim dediğiniz yeri nasıl bulabilirim? Razer icon resmine sağ tık settings yaptım dediğin ayar kapama yok. Sonra uygulama için sağ üst köşede tema icon yere girip orada da farklı settings ayarı vardı orada da dediğiniz yer yok. Dilerseniz TeamViewer bilgileri paylaşayım kurcalayın biraz bu konuyu biliyorsunuz sanırım.

Eki Görüntüle 2117810

Ayarlara girip sağ üstten, reset yere gelip her şeye reset atın bakalım.

Ayarlara girip sağ üstten, reset yere gelip her şeye reset atın bakalım.
TeamViewer bilgileri paylaşayım müsaitseniz daha önce reseti denedim diye hatırlıyorum. Hepsine reset atıyorduk değil mi? Ayrıca THX Audio uygulamasını kurmadım yeni sürümde kullanamıyoruz zaten tek uygulama içerisin de aktif olduğu için gerek duymadım. Ayrıca daha önce profili silip yeni profil oluşturdum.

1708091821784.png

TeamViewer bilgileri paylaşayım müsaitseniz daha önce reseti denedim diye hatırlıyorum. Hepsine reset atıyorduk değil mi? Ayrıca THX Audio uygulamasını kurmadım yeni sürümde kullanamıyoruz zaten tek uygulama içerisin de aktif olduğu için gerek duymadım. Ayrıca daha önce profili silip yeni profil oluşturdum.

Eki Görüntüle 2117815

Synapse kaldırın, konuda önceden attığım driver siliciyi çalıştırın, yeniden kurun bakalım. Bir de kurarken unicode u ABD seçin. Yukarıdaki mesajımda nasıl yapılacağını belirttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı