Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası

RavenLoft

Centipat
Katılım
10 Temmuz 2022
Mesajlar
183
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Razer Synapse 3 uygulamasını Razer BlackShark V2 Pro 2023 kulaklığımı görmediği gerekçesiyle silip tekrar yüklemek istedim ancak tekrar yüklerken error code 1603 uyarısı veriyor ve yüklenmiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan ya da çözümü olan var mı?
 
Hocam ama ben de 2 gün öncesine kadar bir problem yoktu güncelleme geldi böyle oldu 2.5 yıl olacak alalı dediğin gibi ben de yaşadım ama değişim yaptılar 8-9 ay önce garantisi bitmeden önce en son gelen güncelleme bozdu bence ama nasıl fixlerim nasıl gelir anlamıyorum çok kötü sesler ya.
Hiç bir fikrim yok maalesef.
 
Vallahi, siz düzelttiniz ama şimdi sorun Razer BlackShark V2 ses kartı olan versiyonda. 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum, 2 gün önce aptal güncelleme ile ses gitti gelmiyor, getirdim bu sefer EQ hiçbir şey çalışmıyor.

Custom Windows 10 kullanıyordum. Telemetryler servisler kapalıdır dedim açtım yine aynı. W11 customa geçtim yine aynı, stock Windows 10'dayım halen aptal problem devam ediyor. 18-19. sayfada dil ve bölge seçimini deniyorum gerçi Custom'da dili İngilizce ve bölge Türkiye'di...

Eğer bundan ise direkt satacağım aptal kulaklığı. HyperX alacağım muhtemelen. Bıktım ya, saçma sapan hatalardan 2 gündür saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.

Razer müşteri hizmetleri de sanki sevgiliyiz gibi 1 saatte bir yazıyor. İlgilenme vesaire sıfır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Böyle bir video buldum. Bende işe yaradı.
 

Geri
Yukarı