Yeni kurduğum Windows'a Razer Synapse 2.0 yüklüyorum ama Mouse'u mu görmüyor. Sisteme ilk Mouse'u taktığımda kendi kendine otomatik algılayıp synapse 3'ü kurmuştu ve Mouse'u görüyordu. Ben 3'ü beğenmediğim için silip 2.0 yükledim ama artık görmüyor. 3-4 kez silip yükledim gene aynı. Mouse sisteme anakartın USB girişinden bağlı. Kasanın girişinden taksamda değişen bir şey olmuyor.
Razer Insider - Hardcore. That's what the Razer Community is. The Razer Insider is our commitment to the Community – delivering news and announcements about Razer that can't be found anywhere else, engaging in discussions For Gamers. By Gamers.
Razer Insider - Hardcore. That's what the Razer Community is. The Razer Insider is our commitment to the Community – delivering news and announcements about Razer that can't be found anywhere else, engaging in discussions For Gamers. By Gamers.
Nasıl oldu bilmiyorum ama yatmadan önce bi kere daha indirmeyi deneyeyim dedim ve indirdim. Yükledim ve gene sil, tamir et vs. gibisinden bişiler çıkardı karşıma. Bu sefer tamir et dedim ve açıldı. Normalde DPİ ayarımı mouse'un üstünde bulunan tuşlar sayesinde değiştirebiliyordum ama şuan o tuşlar işe yaramıyor. Neyse DPİ'ımı 800'e sabitledim o bana yeter Sorunum tamamen çözülmemiş olsa da bi şekilde daha iyi oldu.
kral cözümü nasıl yardımcı olur musun garantiye verecem de istanbulda razerin servisi yok herhalde kablolu calısıyor ama usb ve bluethoot ıle calısmıyor görüyor pc mouseyi.