Razer Synapse Mouse'u görmüyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yeni kurduğum Windows'a Razer Synapse 2.0 yüklüyorum ama Mouse'u mu görmüyor. Sisteme ilk Mouse'u taktığımda kendi kendine otomatik algılayıp synapse 3'ü kurmuştu ve Mouse'u görüyordu. Ben 3'ü beğenmediğim için silip 2.0 yükledim ama artık görmüyor. 3-4 kez silip yükledim gene aynı. Mouse sisteme anakartın USB girişinden bağlı. Kasanın girişinden taksamda değişen bir şey olmuyor.

HID-compliant mouse a sağ tıkla kaldır, altındakinide kaldır. Kurulum ekranında remove yi seç ve kaldır sonra v2 ile temiz kurulum yap.
Dediklerinizi yaptım. Attığınız linkten v2'yi indirdim. Kurarken böyle birşeyler çıktı.
1-
1588119338686.png

2-
1588119362981.png

Burda tamam dedikten sonra böyle diyor.
2.1-
1588119412576.png

Hocam gözünü seveyim şu derdime bi çare bul :D Herşeyi ayarladım bir tek bunu halledemedim. DPİ ayarlarımı yapamıyorum. Çok kanser birşey.

Bu da işe yaramadı 😔 Yoruldum gerçekten.

Program arayüzü açılıyor mu?
Nasıl oldu bilmiyorum ama yatmadan önce bi kere daha indirmeyi deneyeyim dedim ve indirdim. Yükledim ve gene sil, tamir et vs. gibisinden bişiler çıkardı karşıma. Bu sefer tamir et dedim ve açıldı. Normalde DPİ ayarımı mouse'un üstünde bulunan tuşlar sayesinde değiştirebiliyordum ama şuan o tuşlar işe yaramıyor. Neyse DPİ'ımı 800'e sabitledim o bana yeter :D Sorunum tamamen çözülmemiş olsa da bi şekilde daha iyi oldu.

sorunu devam eden varsa yazsın ben buldum baya geçmiş zaman ama genede yardımcı olurum

konu kapanmıştır ama ben çözümünü buldum genede yardımcı olurum

sorunu devam eden varsa yazsın ben buldum baya geçmiş zaman ama genede yardımcı olurum

konu kapanmıştır ama ben çözümünü buldum genede yardımcı olurum
kral cözümü nasıl yardımcı olur musun garantiye verecem de istanbulda razerin servisi yok herhalde kablolu calısıyor ama usb ve bluethoot ıle calısmıyor görüyor pc mouseyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı