Razer Tiamat 2.2 V2 alınır mı?

ben gayet memnunum sesle ilgili çok ilgim olmasa da. Laptopta kullandım basları gayet iyi şekilde verilmiş fakat telefona bağladığımda İphone marka bir telefona sesi daha iyi alıyorum sanırım ses kartı çıkışıyla alakalı bir durum bu da. Almadan önce izlediğim bir araştırmada da telefonlarda verimlilik düşük diyordu sanırım sadece bu kulaklık değil tüm bu tarz kulaklıklar için laptoplarda ses kartı önemli. PS4 üzerinde de kullanıyorum aynı zamanda gayet tok güzel bir sesi var. Ses kartı önerisi olan varsa yazabilir mi.

Şahsen ses kartsız kullanıyorum direk anakartın jak girişine takıyorum seste de hiçbir sıkıntı yok. İlla alayım diyorsan kingston'un ses kartını öneririm.

Sıcak havada pedler terletiyor doğal olarak. Ses kalitesi iyi. Hem müzik dinlerken, hem oyun oynarken ( ses kasmak için ) rahatlıkla kullanabilirsiniz.
3.5mm Jak giriş olmasaymış daha da güzel olacakmış. Bir sorun yarattı mı?

Hayır yaratmadı, hem böyle olması telefonda da kullanılabilirlik açısından daha iyi.
Kraken X yerine direkt tercih etmeliyim yani. Mikrofonunun ayarlanabilir ve Krakene göre daha kalın olması tercih sebeplerimden biri diyebilirim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…