Razer Viper 8KHz donuyor

Görkem147

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar önceki farem SteelSeries Rival110du fakat 3 sene kullanım ardından Switch'lerin ömrü tükendi yani Switch'ler doğru düzgün çalışmıyor anlayacağınız.
Bende yeni mouse aldım 1000 TL bütçem vardı gloriousdur odur budur baktım en çok Razer Viper 8KHz'i beğendim elime oturması tutuşu vsdir ve 8000Hz polling Rate yani ama gel gör ki oyunlarda bunu kullanamıyorum FPS düşüşü yaşıyorum bazı yerlerde konusu açılmaz işlemci Ryzen 5 5600X yani gayet yeterli olduğunu düşünüyorum bunun için bu sorun 1000Hz veya 2000Hz'e çekince kayboluyor? Ben 8000Hz kullanamicaksam ne anladım bu işten sizce değiştirmeli miyim?

8KHz modu, işlemciye çok fazla yük bindiriyor ve genelde düzgün çalışmıyor. İlerleyen yıllarda bu sorun yavaş yavaş azalacaktır fakat şu anlık daha düşük polling rate değerlerinde kullanmak zorundasınız. İsterseniz değişim alabilirsiniz, isterseniz de böyle kullanabilirsiniz. Size kalmış.

8KHz modu, işlemciye çok fazla yük bindiriyor ve genelde düzgün çalışmıyor. İlerleyen yıllarda bu sorun yavaş yavaş azalacaktır fakat şu anlık daha düşük polling rate değerlerinde kullanmak zorundasınız. İsterseniz değişim alabilirsiniz, isterseniz de böyle kullanabilirsiniz. Size kalmış.
8000hz kullanmasamda olur yani mouseun diğer özellikleri optiğidir sensörüdür vs iyimi diğer fiyat aralığındaki mouselara göre logitech olsun deathadder olsun glorious olsun ?

8000Hz kullanmasamda olur yani farenin diğer özellikleri optiğidir sensörüdür vs iyi mi diğer fiyat aralığındaki mouselara göre Logitech olsun DeathAdder olsun Glorious olsun?

8KHz modu, işlemciye çok fazla yük bindiriyor ve genelde düzgün çalışmıyor. İlerleyen yıllarda bu sorun yavaş yavaş azalacaktır fakat şu anlık daha düşük polling Rate değerlerinde kullanmak zorundasınız. İsterseniz değişim alabilirsiniz, isterseniz de böyle kullanabilirsiniz. Size kalmış.

İşlemci ile alakalı değil oyunlar 8000Hz destekli olmadığı için oluyor bende aynı fareyi kullanıyorum 1000 ya da 2000 Hz'de kullanıyorum değişiyor 1000Hz'de kullansan bile özellikleri çoğu fareden aşırı iyi.

İşlemci ile alakalı değil oyunlar 8000Hz destekli olmadığı için oluyor bende aynı fareyi kullanıyorum 1000 ya da 2000 Hz'de kullanıyorum değişiyor 1000Hz'de kullansan bile özellikleri çoğu fareden aşırı iyi.
Takılmasının direkt olarak işlemci ile alakalı olduğunu söylemedim, genelde düzgün çalışmadığını söyledim. İşlemciye de ekstra bir yük tabii ki bindiriyor.

hocam konu hortlatmayi sevmem ama bende bu ikisi arasinda kaldim işlemcim le uyumlu olurmu bilmek istiyorum 165 hz 165 fps csgoda alabiliyorum i5 9400f sizce kaç hz de kullanabilirim viperi

Alıntıla Cevapla

hocam konu hortlatmayi sevmem ama bende bu ikisi arasinda kaldim işlemcim le uyumlu olurmu bilmek istiyorum 165 hz 165 fps csgoda alabiliyorum i5 9400f sizce kaç hz de kullanabilirim viperi

Alıntıla Cevapla
kanka sorun işlemcide değil işlemci kaldırıyor kaldırmasına sadec yoruluyor 5600x var yani boru değil oyunlar desteklemiyor 8khz 2000 e kadar okey

ben mağazada onuda kullandım kanka bi fark yok aralarında yani viper 8khz biraz daha geleceğe yönelik ve tutuşu daha rahat geldi bana
hocam madem denediniz birşey soracagim razer viperda sol ele ve sağ ele yönelik oldugu icin mouse un sag tarafinda macro tuslarinivar yani iki taraftadami makro tuslaru var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı