Merhaba faremde bir sorun var şimdi öncelikle bu onun 8khz olmasından kaynaklı değil 2000 aldım 1000 aldım aynı sonuç.
Şimdi nasıl olduğunu anlatayım CS örnek vereyim ben A longdan bakıyorum AWP ile ve bir anda aim aşa iniyor yere bakıyorum böyle bir sorun var
Bu fare kullanan ya da başka farelerde bu sorunu yaşayan var mı? @489526 sizde bu fareyi kullanıyordunuz sanırım sizde böyle bir sorun var mı?
Mouse tekerleği kısa sürede cortladı sayfayı kaydırırken sürekli bir aşağı bir yukarı gidiyor, Everest Rampage RX-9 mouse'da bile böyle bir sorun çıkmamıştı Razer'den beklemezdim fiyatına göre.
Mouse tekerleği kısa sürede cortladı sayfayı kaydırırken sürekli bir aşağı bir yukarı gidiyor, Everest Rampage RX-9 Mouse'da bile böyle bir sorun çıkmamıştı Razer'den beklemezdim fiyatına göre.
Şu an dediğim sorunu yaşamıyorum. Garanti devam ediyorsa garantiye gönderin derim çoğu ekipmanım Razer şu ana kadar bir sorun yaşamadım yaşadıysam bile çözüldü.
Şu an dediğim sorunu yaşamıyorum. Garanti devam ediyorsa garantiye gönderin derim çoğu ekipmanım Razer şu ana kadar bir sorun yaşamadım yaşadıysam bile çözüldü.
Çok rahatsız ediciydi de şiddetli şekilde birkaç kere üfleyince ve hızlı hızlı bastırarak çevirince geçti artık neredeyse nadiren oluyor(çantada vb uzun süredir kullanılmadığında tozlanmış olabilir), garantisi bitmiştir konu tarihine göre ama bitmese de kullanıcı hatası der geri verirlerdi bence.