Razer Viper Mini alınır mı?

Ayarlamaları nasıl yaptın acaba bana da tüyo verir misin ?

Bilgisayara Razer kurulumu yapıyorsunuz ya, başta yönlendiriyorlardı ama o kısımları hep geçtiğim için ayarlamaların nasıl yapıldığını bilmiyorum artık mouse için. Renk olsun, hız olsun onun gibi ayarlar. Oyunlar için filan.

Yukarıda attığım siteden Synapse 3 indiriyorsun. Sonra karşına hangilerini indirceğini soruyor. Mouse ile ilgili olanların hepsini yüklüyorsun. Sonra istediğin gibi ayarlayabiliyorsun.

Ben mouse takınca kendi otomatik yükledi bir şeyler. Sende öyle olmadı mı ?
Bu otomatik indi. Renk olayını yapamadım sen ayarları yaptın mı?

Ben mouse takınca kendi otomatik yükledi bir şeyler. Sende öyle olmadı mı ?

Bu otomatik indi. Renk olayını yapamadım sen ayarları yaptın mı?
Ben belki otomatik yüklemez diye mouse gelmeden önce indirdim kendim. Renk olayını şurdan yapıyorsun.

Brightness ile ışığını açıp kapatmayı veya parlaklığını değiştiriyorsun.

Bunun ile ışığın efektini ayarlıyorsun. Advanced effects ile bu programın kendi efektlerini falan yapıyorsun sanırım.

Burda ise ışığın ne zaman aynı kalıp veya ne zaman kapanacağını seçiyorsun.

Teşekkür ederim. Peki bir şey daha soracağım oyunlar için özel bir ayar var mı mouse da ? Düzenleyeceğimiz. Ben çok bilmiyorum da.

Teşekkür ederim. Peki bir şey daha soracağım oyunlar için özel bir ayar var mı mouse da ? Düzenleyeceğimiz. Ben çok bilmiyorum da.
Var sanırım. Oyunlar gözüküyordu ama ne işe yarıyor bilmiyorum. Sanırım bir oyuna girdiğinde o oyun için yaptığın bir profili seçiyorsun ve her o oyuna girdiğinde o profil seçiliyor heralde. Çok bilmiyorum.

Hocam konuda bilginiz olmadığını düşünüyorum ürünün 2 yıl garantisi bulunmakta ve kalitesiz bir ürün değil. Bloody dediğiniz ürün daha tanınmamış bir ürün ancak Razer her yerde bir üst seviyededir ve biri Çin'de üretilmesine rağmen biri Amerika şirketinde üretiliyor yani Razer her türlü üst seviyededir. 24/1/2022 tarihinde bende satın aldım gelmesini bekliyorum eminim geldiğinde buraya iyi bir yorum yapacağım.

Razer Viper Mini hem dizüstü hem PC için uyumlu mudur bende hem PC hem dizüstü var da ikisinde de kullanılıyorsa güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…