Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Razer Viper Mini DPI ayarı nereden yapılır? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Çözüm 3 3 322269 25 Mayıs 2021 Ali Deniz Özel dedi: Merhaba arkadaşlar. Razer Viper Mini DPI ayarı nereden yapılır? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Synapse indirin. Orada olması lazım. Ya da mousenin üzerinde bulunan tuşa basmayı deneyin.
Ali Deniz Özel dedi: Merhaba arkadaşlar. Razer Viper Mini DPI ayarı nereden yapılır? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Synapse indirin. Orada olması lazım. Ya da mousenin üzerinde bulunan tuşa basmayı deneyin.
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 25 Mayıs 2021 #2 Ali Deniz Özel dedi: Merhaba arkadaşlar. Razer Viper Mini DPI ayarı nereden yapılır? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Synapse indirin. Orada olması lazım. Ya da mousenin üzerinde bulunan tuşa basmayı deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Ali Deniz Özel dedi: Merhaba arkadaşlar. Razer Viper Mini DPI ayarı nereden yapılır? Genişletmek için tıkla... Hocam Razer Synapse indirin. Orada olması lazım. Ya da mousenin üzerinde bulunan tuşa basmayı deneyin.
KS KS Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 322269 dedi: Hocam Razer Synapse indirin. Orada olması lazım. Ya da mousenin üzerinde bulunan tuşa basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Buldum reis buldum teşekkürler Artı 0 Eksi
322269 dedi: Hocam Razer Synapse indirin. Orada olması lazım. Ya da mousenin üzerinde bulunan tuşa basmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Buldum reis buldum teşekkürler