Hocam hayırlı olsun fakat o fiyata attığım Glorious mouse pad daha iyi olurdu bence.
Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun fakat o fiyata attığım Glorious mouse pad daha iyi olurdu bence.
Onerdiginiz bumu hocam?![]()
Hocam trendyolda yokmu bu ürün?![]()
Glorious XL Slim Original GLRG-XL Kumaş Siyah Gaming Mousepad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
700 lira trendyolda.Hocam trendyolda yokmu bu ürün?
Hocam en iyi gloriousmu?700 lira trendyolda.
Bakın şimdi hocam, siz qck için 500e çıkarım dediniz bende 500den baz alarak Klasse Longteng önerdim. Sonradan anladığım qck baküye gelebilmesi oldu. Eğer bütçeniz çıkarsa size en uygun klasse ürünü olacaktir, illa ki trendyoldan alicam diyosaniz qckda işinizi görür.Hocam en iyi gloriousmu?
Anladım hocam peki 200-300 bazında en iyisi hangisidir belki baküden bulupta alabilirim o yüzden yani hiç bulamazsam 500 tlye çıkabilirim o yüzden söyledimBakın şimdi hocam, siz qck için 500e çıkarım dediniz bende 500den baz alarak Klasse Longteng önerdim. Sonradan anladığım qck baküye gelebilmesi oldu. Eğer bütçeniz çıkarsa size en uygun klasse ürünü olacaktir, illa ki trendyoldan alicam diyosaniz qckda işinizi görür.
Baküde ne var bilemiyorum şimdi hocam, qck vs yok ise Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşüp baküye gelebilir veya gelemeyebilir yanıtını verir.Anladım hocam peki 200-300 bazında en iyisi hangisidir belki baküden bulupta alabilirim o yüzden yani hiç bulamazsam 500 tlye çıkabilirim o yüzden söyledim
Hocam baküye kargo şirketleriyle getirilebilyor trendyoldan. 200-300 tl en iyisi hangisidir sizin önerebileceğiniz. Ben Baküde mağzalara bakayım. Eğer bulamazsam 500 tlye felan alırımBaküde ne var bilemiyorum şimdi hocam, qck vs yok ise Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşüp baküye gelebilir veya gelemeyebilir yanıtını verir.
200 300 bandına qck olabilir bi tek , Kl-asse Markt Kuru Kafa 45x40 Cm Speed Gamer Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL yoksa şu işinizi görür qckdan iyi olabilir bu.Hocam baküye kargo şirketleriyle getirilebilyor trendyoldan. 200-300 tl en iyisi hangisidir sizin önerebileceğiniz. Ben Baküde mağzalara bakayım. Eğer bulamazsam 500 tlye felan alırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.