Razer Viper Mini mouse pad önerisi

Hocam şu an zaten 20TL'lik kullanıyorum ve zımpara gibi yüzeyi. O yüzden de değiştirmek istiyorum.

Bütçe max 150tl ancak ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur benim için
Düzenli olarak mousepadini yıkamadağın sürece o mousepad zamanla kalitesini ve kayganlığını yitirmeye mahkumdur. İnternette "how to clean mousepad" yaz nasıl yıkandığına bak ve her ay yıka mousepad'i, onun dışında QcK+ kötü bir mousepad değil fakat ben onun yerine dikişli ve daha kalın olduğu için bütçeye 20 TL koyup Fury S Pro Large alınması gerektiğini düşünüyorum, sadece fare koyacaksan Large boyut dışında başka boyutlara bakmanı önermem, yetersiz gelecektir diğer boyutlar. (Esporcular kalın mousepadler tercih ediyor:G640, QcK heavy gibi.)

QCK+ ile aralarında fark var mıdır?
Ben Glorius mousepad önermeyi bıraktım. İlk olarak firmanın mousepadleri lastik kokuyor, Glorius kendi sitesinde bunun 70 saat içerisinde geçeceğini söylese de geçmediği bazı kullanıcılar tarafından belirtilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Glorius gibi bir firmanın Large boyut mousepadlerini XL diyerek satmasınıda yanlış buluyorum, mousepad boyutunun bir üstünü yazıyorlar. Mesela 70x30 ölçüsü piyasa standartlarında 'XL' iken firma bunu aslında 90x40 ölçüsünün standartı olan 'XXL' ismiyle pazarlıyor, dolandırıcılıktan öte değil. Glorius gibi bir firma bu tarz şeyleri neden ve nasıl yapıyor anlamış değilim ayrıca bir mousepad'in kokması demek kalitesiz materyallerden yapılmış olması demektir, örnek: Türkiye'de popüler olan çakma razer, logitech mousepadler.

Son düzenleme:
Düzenli olarak mousepadini yıkamadağın sürece o mouse pad zamanla kalitesini ve kayganlığını yitirmeye mahkumdur. İnternette "how to clean mouse pad" yaz nasıl yıkandığına bak ve her ay yıka mouse Pad'i, onun dışında QCK+ kötü bir mouse pad değil fakat ben onun yerine dikişli ve daha kalın olduğu için bütçeye 20 TL koyup Fury S Pro Large alınması gerektiğini düşünüyorum, sadece fare koyacaksan Large boyut dışında başka boyutlara bakmanı önermem, yetersiz gelecektir diğer boyutlar. (Esporcular kalın mousepadler tercih ediyor: G640, QCK heavy gibi.)

Ben Glorius mouse pad önermeyi bıraktım. İlk olarak firmanın mousepadleri lastik kokuyor, Glorius kendi sitesinde bunun 70 saat içerisinde geçeceğini söylese de geçmediği bazı kullanıcılar tarafından belirtilmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca Glorius gibi bir firmanın Large boyut mousepadlerini XL diyerek satmasınıda yanlış buluyorum, mouse pad boyutunun bir üstünü yazıyorlar. Mesela 70x30 ölçüsü piyasa standartlarında 'XL' iken firma bunu aslında 90x40 ölçüsünün standartı olan 'XXL' ismiyle pazarlıyor, dolandırıcılıktan öte değil. Glorius gibi bir firma bu tarz şeyleri neden ve nasıl yapıyor anlamış değilim ayrıca bir mouse Pad'in kokması demek kalitesiz materyallerden yapılmış olması demektir, örnek: Türkiye'de popüler olan çakma Razer, Logitech mousepadler.

Hocam teşekkür ederim öncelikle çok güzel anlatmışsınız ancak şimdi iyice kafam karıştı. HyperX düşünmedim değil ancak 200TL ve üzeri diye biliyordum fiyatını, bu yüzden vazgeçmiştim, ancak siz 175 TL'lik atınca bi aklıma yatmadı değil. QCK dikişsiz HyperX dikişli evet bu bir artı ancak SteelSeries ile aralarında 75 TL fark var. Renk olarak ise sade şeyler sevdiğim için QCK daha çok hoşuma gidiyor. Siz olsanız 175TL'ye HyperX mi alırdınız 100TL'ye QCK+ large mı? Ben biraz araştıracağım, sizin de dediklerinize göre kararımı verip alırım.

Hocam teşekkür ederim öncelikle çok güzel anlatmışsınız ancak şimdi iyice kafam karıştı. HyperX düşünmedim değil ancak 200TL ve üzeri diye biliyordum fiyatını, bu yüzden vazgeçmiştim, ancak siz 175 TL'lik atınca bi aklıma yatmadı değil. QCK dikişsiz HyperX dikişli evet bu bir artı ancak SteelSeries ile aralarında 75 TL fark var. Renk olarak ise sade şeyler sevdiğim için QCK daha çok hoşuma gidiyor. Siz olsanız 175TL'ye HyperX mi alırdınız 100TL'ye QCK+ large mı? Ben biraz araştıracağım, sizin de dediklerinize göre kararımı verip alırım.
İkiside kötü değil. SteelSeries'in mousepad konusunda genel olarak başarısız olmuş bir mousepad'i yok zaten, bu yüzden güvenebilirsin. Dikişsiz olması sizi rahatsız etmeyecekse ve Fury S Pro bütçeyi çok zorluyorsa QcK+ almanız daha mantıklı olacaktır ancak 3 ay sonra dikişsiz olduğu için kenarları kalkarsa pişman olursunuz.

İkisi de kötü değil. SteelSeries'in mouse pad konusunda genel olarak başarısız olmuş bir mouse Pad'i yok zaten, bu yüzden güvenebilirsin. Dikişsiz olması sizi rahatsız etmeyecekse ve Fury S Pro bütçeyi çok zorluyorsa QCK+ almanız daha mantıklı olacaktır ancak 3 ay sonra dikişsiz olduğu için kenarları kalkarsa pişman olursunuz.

Hocam yaklaşık 3 yıldır 20 TL'lik markasız dandik dikişsiz bir mouse pad kullanıyorum ve sadece sağ üst tarafında hafif kalkma oldu. Sanırım şanslyım, SteelSeries'in dikişsiz olmasının benim için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sanırım QCK+ alacağım. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Ben Glorius mousepad önermeyi bıraktım. İlk olarak firmanın mousepadleri lastik kokuyor, Glorius kendi sitesinde bunun 70 saat içerisinde geçeceğini söylese de geçmediği bazı kullanıcılar tarafından belirtilmiş.

Ayrıca Glorius gibi bir firmanın Large boyut mousepadlerini XL diyerek satmasınıda yanlış buluyorum, mousepad boyutunun bir üstünü yazıyorlar. Mesela 70x30 ölçüsü piyasa standartlarında 'XL' iken firma bunu aslında 90x40 ölçüsünün standartı olan 'XXL' ismiyle pazarlıyor, dolandırıcılıktan öte değil. Glorius gibi bir firma bu tarz şeyleri neden ve nasıl yapıyor anlamış değilim ayrıca bir mousepad'in kokması demek kalitesiz materyallerden yapılmış olması demektir, örnek: Türkiye'de popüler olan çakma Razer, Logitech mousepadler.

Evet, Glorious'un problemleri var, hatta hem heavy modeli hem normali çok hoşuma gitmemişti ama özellikle dokusunun QCK+'dan daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Fury S Pro, G640 (zaten stokta olduğu görülmemiş) veya QCK+'ın kenarları dikişli versiyonlarına bütçe yetmediğini düşünürsek, bütçe dahilinde tercih edilebilecek tek mousepad bence Glorious. X-raypad, Artisan, Endgame, Fnatic veya Esports Gear gibi mousepad markalarını Türkiye'de önerebileceğim zamanı iple çekiyorum gerçekten :(

Evet, Glorious'un problemleri var, hatta hem heavy modeli hem normali çok hoşuma gitmemişti ama özellikle dokusunun QCK+'dan daha iyi olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Fury S Pro, G640 (zaten stokta olduğu görülmemiş) veya QCK+'ın kenarları dikişli versiyonlarına bütçe yetmediğini düşünürsek, bütçe dahilinde tercih edilebilecek tek mousepad bence Glorious. X-raypad, Artisan, Endgame, Fnatic veya Esports Gear gibi mousepad markalarını Türkiye'de önerebileceğim zamanı iple çekiyorum gerçekten :(
Hocam bilemedim bakınıyorum hala mousepad lere, glorious da hoşuma gitti ancak baya ince sanırım ondan dolayı pek hoşuma gitmedi.

Hocam bilemedim bakınıyorum hala mousepadlere, Glorious da hoşuma gitti ancak bayağı ince sanırım ondan dolayı pek hoşuma gitmedi.
Kalınlıkları aşağı yukarı aynı QCK+ ile Glorious'un heavy olmayan modelinin. İçiniz hangisine daha çok ısınırsa onu alın madem. En azından "Keşke bunun yerine x'i alsaydım." muhabbeti olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı