Razer Viper Mini için skatez, grip ve mouse pad önerisi

Bütçe
1500
Ne alacaginizi bilmiyorsanız hybrid alin, hem controllu, hem hizli iki türlü de gayet dengeli. Ancak ben Wraithin speed olanini kullanıyorum, cok da hızlı gelmedi sahsen bana hybrid gibi hissettim ben yüzeyi hizli ancak mouse kullanirken hybrid gibi hissediyorum. Dot skatezler saglamdir ciddili bu arada, ben de takiyorum bayadir duruyorlar.

Hız istiyorsan Wraith'den almalısın.
Hocam hangisi daha hoş olur bilmiyorum ama ben daha çok control istiyorum gibi. Çünkü yeterince hızlı olduğuma inanıyorum oyunlarda

Ne alacaginizi bilmiyorsanız hybrid alin, hem controllu, hem hizli iki türlü de gayet dengeli. Ancak ben Wraithin speed olanini kullanıyorum, cok da hızlı gelmedi sahsen bana hybrid gibi hissettim ben yüzeyi hizli ancak mouse kullanirken hybrid gibi hissediyorum. Dot skatezler saglamdir ciddili bu arada, ben de takiyorum bayadir duruyorlar.
O zaman universal dot skatez alıp yanına klasse longteng alayım.

Longteng paraya sahsen hayatta onermem, hybrid modelini alabilirsiniz.
Nasıl yani hocam? Wraith'in hybrid'ini mi öneriyorsunuz? Peki X-raypad aqua control 2 veya pro alınır mı? Veya bütçeyi aşıp cam falan alayım mı? Ben şahsen daha böyle hybrid gibi hızı fena değil ama kontrolden de ödün vermiyor diyebileceğim bir şey arıyorum gibi.

Aqua Controller stokta mi? Cam falan fantazi işi gerek yok pek de. Bence Wraith Hybrid modelinden sasmayin, memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz. Oldukca memnun kalacaginizi düşünüyorum. Elimde Soku Aksi X2 var boşta gibi duruyor şimdilik, ara sıra kullanmasam onu cok ucuzdan size satmak isterdim. Soku da tam dediğiniz gibi, yerinde hızı ve yerinde kontrolü var.

Aqua Controller stokta mi? Cam falan fantazi işi gerek yok pek de. Bence Wraith Hybrid modelinden sasmayin, memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz. Oldukca memnun kalacaginizi düşünüyorum. Elimde Soku Aksi X2 var boşta gibi duruyor şimdilik, ara sıra kullanmasam onu cok ucuzdan size satmak isterdim. Soku da tam dediğiniz gibi, yerinde hızı ve yerinde kontrolü var.
Anladım hocam peki mesela Lamzu Energon veya Freefall SV base falan nasıl? Yani 1200₺ ödeyeceksem o bütçedeki diğerlerinden ne farkı var onu da öğrenmek istiyorum Wraith'in. Mesela hocam Sahibinden üzerinden 2. el 500 lira civarına longteng bulursam alayım mı? Veya ikinci el almayın mı dersiniz?

FreeFall sevmiyorum ben, sert bir pad oldugundan ötürü hosuma gitmiyor. Energon da hizli bir pad, yani Wraithin speedine gore cok cok daha hızlı, ikisi de onumde duruyor denedim. Hizli istemiyorsanız Energon bakmayin. İkinci el Wraith Spirit Of Aim Hybrid satan birisi vardı, onla konusabilirseniz güzel olur.

FreeFall sevmiyorum ben, sert bir pad oldugundan ötürü hosuma gitmiyor. Energon da hizli bir pad, yani Wraithin speedine gore cok cok daha hızlı, ikisi de onumde duruyor denedim. Hizli istemiyorsanız Energon bakmayin. İkinci el Wraith Spirit Of Aim Hybrid satan birisi vardı, onla konusabilirseniz güzel olur.
Anladım hocam. Lakin sahibindende gidip almadığım sürece güvenemiyorum pek. Ankara ve Kocaeli içinde satan birisi de yokmuş. Yoksa 800₺ çok güzel fiyat bence wraith için. Daha önce hiç al sat yapmadığım için ikinci elden korkuyorum yalan yok.

Param Güvenle ile alma sansiniz varsa alabilirsiniz hocam, guvenli sistemdir ancak satıcı için riskli sistem. İkinci el temiz uygun bulduğunuz sürece alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı