Razer Viper Mini mouse pad önerisi

Şu an kullandığım mouse pad ile kullanınca çok ses yapıyor. Sanırım kötü mouse pad kullanmak moseun skatezlerine de zarar veriyormuş. QCK+ large ikinci el almayı düşünüyordum sıfırı olmadığı için ancak vazgeçtim. Aklımda James Donkey JD450 var, onu alırsam da aynı şekilde fareyi çevirdikçe fazla ses yapar mı? Skatezlere zarar verir mi? Uygun fiyatlı mouse pad önerilerinizi bekliyorum.

Şu an kullandığım mouse pad ile kullanınca çok ses yapıyor. Sanırım kötü mouse pad kullanmak moseun skatezlerine de zarar veriyormuş. QCK+ large ikinci el almayı düşünüyordum sıfırı olmadığı için ancak vazgeçtim. Aklımda James Donkey JD450 var, onu alırsam da aynı şekilde fareyi çevirdikçe fazla ses yapar mı? Skatezlere zarar verir mi? Uygun fiyatlı mouse pad önerilerinizi bekliyorum.
JD450 normalde 80 TL'ydi 50 TL'ye düşmüş zaten çokça beğenilen bir mousepad değerlendirmelerinden ve incelemelerinden rahatlıkla anlayabiliyoruz, kaçırma derim.

JD450 normalde 80 TL'ydi 50 TL'ye düşmüş zaten çokça beğenilen bir mousepad değerlendirmelerinden ve incelemelerinden rahatlıkla anlayabiliyoruz, kaçırma derim.

Hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için gerçekten güzel fiyata düşmüş ancak steelseries qck+ almayı düşünüyorum iki gün sonra. Sizce hangisini almalıyım kullandıysanız veya bilginiz varsa tavsiye verebilir misiniz?

Hocam git bilgisayarcıya al 20 TL'lik.
Şaka bir yana bütçe kaç TL?

Hocam mini modeli gerçekten küçük onu alamam, ilk attığınızı belki alabilirdim ancak stokta yok Web de. Birkaç gün bekleyeyim gelir mi bilmiyorum ama gelirse almaya çalışırım gelmezse ikinci el temiz bir tane buldum 100TL'ye, onu almayı düşünüyorum.

Hocam mini modeli gerçekten küçük onu alamam, ilk attığınızı belki alabilirdim ancak stokta yok Web de. Birkaç gün bekleyeyim gelir mi bilmiyorum ama gelirse almaya çalışırım gelmezse ikinci el temiz bir tane buldum 100TL'ye, onu almayı düşünüyorum.
Atar mısınız.

Atar mısınız.
Hocam ilanda yok arkadaşıma söylemiştim bana satabileceğini söyledi ondan alıcam. Bi sorunu olmadığını söylüyor.
Atar mısınız?

Ancak aklıma takılan bir şey daha var. Bazı SteelSeries mouse padlerinde logonun altında SteelSeries yazıyor bazılarında yazmıyor. Arkadaşımınkinde yazmıyor sadece logo var. Bu yazı neye göre yazıp neye göre yazmıyor? Çakma ya da orijinal olduğu buradan anlaşılabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı