RexeS Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Elim 16-17 cm arası. Viper Mini 11.8 cm normal tutuşum palm ama fingertip olarak da tutabilirim. Normalde DeathAdder V2 Mini'yi tercih edecektim ama nedense Viper Mini'yi satın alacağım gibi duruyor. Sizce zorluk çeker miyim? Önerileri alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
Elim 16-17 cm arası. Viper Mini 11.8 cm normal tutuşum palm ama fingertip olarak da tutabilirim. Normalde DeathAdder V2 Mini'yi tercih edecektim ama nedense Viper Mini'yi satın alacağım gibi duruyor. Sizce zorluk çeker miyim? Önerileri alabilirim.
evrN Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 757 Çözümler 3 12 Temmuz 2022 #2 Kullanmıştım her ne kadar elim mouse pad e sürtse bile bir sorun olmuyordu bence alınabilir.
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #3 Palm icin çok zorlar, fingertip ve claw icin gayet iyi. Uzun süre o aletleri palm tutarsan bayagı bilek ağrısı çekersin, benden söylemesi.
Palm icin çok zorlar, fingertip ve claw icin gayet iyi. Uzun süre o aletleri palm tutarsan bayagı bilek ağrısı çekersin, benden söylemesi.
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #4 @Burkicannjr hocam şuraya da yaz
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #5 Elimde şu an mükemmel bir mouse elime palm grip falan oturuyor mükemmel rahat bayağı şık bayağı bayağı şık al gitsin. Yihuu! 200. yorumum.
Elimde şu an mükemmel bir mouse elime palm grip falan oturuyor mükemmel rahat bayağı şık bayağı bayağı şık al gitsin. Yihuu! 200. yorumum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2022 #6 Maximum dedi: Palm icin çok zorlar, fingertip ve claw icin gayet iyi. Uzun süre o aletleri palm tutarsan bayagı bilek ağrısı çekersin, benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Ben ağrı çekiyorum, hocam doğru söylüyor. Neyse kurtuldum
Maximum dedi: Palm icin çok zorlar, fingertip ve claw icin gayet iyi. Uzun süre o aletleri palm tutarsan bayagı bilek ağrısı çekersin, benden söylemesi. Genişletmek için tıkla... Ben ağrı çekiyorum, hocam doğru söylüyor. Neyse kurtuldum
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #7 Hocan eğer fareye çok fazla tıklayan birisiyseniz Razer'dan uzak durun çoğu kişinin mouse Click bozuluyor.
Hocan eğer fareye çok fazla tıklayan birisiyseniz Razer'dan uzak durun çoğu kişinin mouse Click bozuluyor.
N Y R O Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 660 12 Temmuz 2022 #8 SpaceBoi dedi: Hocan eğer fareye çok fazla tıklayan birisiyseniz Razer'dan uzak durun çoğu kişinin mouse Click bozuluyor. Genişletmek için tıkla... O kadar milyon tıklama ömrü vardı hocam o etkilemez mi?
SpaceBoi dedi: Hocan eğer fareye çok fazla tıklayan birisiyseniz Razer'dan uzak durun çoğu kişinin mouse Click bozuluyor. Genişletmek için tıkla... O kadar milyon tıklama ömrü vardı hocam o etkilemez mi?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 12 Temmuz 2022 #9 İyidir, iyi mouse. Sen nasılsın @RexeS ?
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #10 Hocam tıklama ömrü olabilir ama bir süre sonra çok hızlı tıklayan birisiysen mouse gidici oluyor.