Razer Viper Mini vs AJ159 Pro

f4k04

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 super - r5 5600 - 16gb ram - gb b550m ds3h
Kablolu Razer Viper Mini faremden AJ159 Pro'ya geçmek mantıklı mı saçma mı?

Fena değil. Biraz kalite olarak düşük ama kablosuz ucuz mouse istiyorsan o fiyata rakipsiz. R1 Pro malzeme kalitesi olarak daha iyi ama. Bulursan uyguna temiz o da olabilir 2. el olarak.

1200 TL'ye AJ159 Pro buldum. R1 fiyatı biraz yüksek kalıyor. Sizce kalite sensör olarak Razer Viper Mini'den AJ159 Pro'ya seçmek saçma mı oluyor performans açısından ? FPS oyunları oynayan birisiyim.

1200 TL'ye AJ159 Pro buldum. R1 fiyatı biraz yüksek kalıyor. Sizce kalite sensör olarak Razer Viper Mini'den AJ159 Pro'ya seçmek saçma mı oluyor performans açısından ? FPS oyunları oynayan birisiyim.
AJ159 Pro sensör olarak çok daha iyi ama sorun şu ki sensörden öte yazılım önemli. Çinli üreticilerin en büyük sorunu donanımlar iyi de içerisindeki çiplerin yazılımı kötü oluyor ve gecikmeleri fazla olabiliyor ya da bazen takılma olabiliyor demek istediğim bu. 1200TL'ye o özelliklerde pek rakibi yok. Çatlama gıcırdama oluyor ama dediğim gibi o fiyatta iyi.

AJ159 Pro sensör olarak çok daha iyi ama sorun şu ki sensörden öte yazılım önemli. Çinli üreticilerin en büyük sorunu donanımlar iyi de içerisindeki çiplerin yazılımı kötü oluyor ve gecikmeleri fazla olabiliyor ya da bazen takılma olabiliyor demek istediğim bu. 1200TL'ye o özelliklerde pek rakibi yok. Çatlama gıcırdama oluyor ama dediğim gibi o fiyatta iyi.
Teşekkür ederim almış bulunmaktayım.

Hocam stock skatezlere çok laf etmişler dedikleri kadar var mı bir de pad olarak ne kullanıyorsun?

Geldiği gibi kullanıyorum gayet kullanışlı. 10 level FACEIT CS oyuncusuyum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı