Razer Viper Mini vs Razer Deathadder Essential

Deathadder Essential ile Deathadder Essential v2 Mini arasından birini seçicem gibi duruyor.
Essential eski ve kötü bir mouse, neden onu almakta ısrar ediyorsunuz? DA V2 Mini veya Viper Mini arasından bir seçim yapılabilir fakat üstte bıraktığım Pulsefire Haste varken mantıksız olur.

Essential eski ve kötü bir mouse, neden onu almakta ısrar ediyorsunuz? DA V2 Mini veya Viper Mini arasından bir seçim yapılabilir fakat üstte bıraktığım Pulsefire Haste varken mantıksız olur.
Çünkü o kadar para verip birde yazılım sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorum. Pulsefire Haste fena görünmüyor. HyperX Pulsefire Core hakkında bilgin var mı hocam itopyada indirime girmiş kendisi.

Çünkü o kadar para verip birde yazılım sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorum. Pulsefire Haste fena görünmüyor. HyperX Pulsefire Core hakkında bilgin var mı hocam itopyada indirime girmiş kendisi.
LOD sorunu çok abartılıyor, kendim deneyimlemiş biri olarak fareyi kullanırken neredeyse hiç hissetmedim. Viper Mini varken Essential almak gibi bir hata yapmayın.

Yazılım sıkıntısı falan yok hocam bizzat kullanıyorum ve konuya atılan mesajları da gördünüz diye düşünüyorum birkaç kişi kullanıyor. Anlamak mı istemiyorsunuz?

Bir sıkıntıyla uğraşmazsınız. Core'un hak ettiği maksimum fiyat odur zaten. Haste'den çok daha kötü. Sensörleri karşılaştırırsak Haste PAW3335 400IPS 40G sensör kullanırken Core PAW3327 220IPS 30G sensör kullanıyor. Ayrıca ağır bir mouse, switchleri berbat, skatezleri de kötü. Tercih edilmemeli. Elinize uyuyorsa bütçede en iyi tercih Haste, kafanızı karıştırmayın.

Yazılım sıkıntısı falan yok hocam bizzat kullanıyorum ve konuya atılan mesajları da gördünüz diye düşünüyorum birkaç kişi kullanıyor. Anlamak mı istemiyorsunuz?
Arkadaş, takılan biriyseniz rahatsız eder, bazılarının daha kötüye gitmiş olduğunu söylediği için almaktan vazgeçtim hocam. Tatmin edebildim mi?

Arkadaş, takılan biriyseniz rahatsız eder, bazılarının daha kötüye gitmiş olduğunu söylediği için almaktan vazgeçtim hocam. Tatmin edebildim mi?
Daha kötüye gitmişi onun için söylemedim. Bunu derken linklediğim konuya bir baksaydınız keşke. LOD sorunu hissettirmiyor bile ama fazla kafaya takanlar var, bu yüzden rahatsız olabilirsiniz dedim. Daha kötüye gitmiş derken firmware update, siyah bant çözümlerini deneyen arkadaşlardan bahsettim.

Biz görevimizi yaptık konu sahibine mantıklı olanı söyledik artık seçimi ona bağlı ister bunca insanı dinlemez ister birkaç takıntılı kişiyi dinler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı