Elektronik Razer Viper Ultimate 1389 TL

Bahsettiğiniz mantıkla hiçbir şey satın almayalım o zaman. Türkiye'de kaç kişi kullanıyor veya vatan bu üründen o zamandan beri ne kadar satmış bilemezsiniz. Yıllar önce çıkan bir ürünün hiç stok yenilememesi mümkün değil zaten. Bataryası ölü bir fare geleceğini sanmıyorum. Öyle bir şey olsa dahi en kötü iade etme hakkınız var.

Bu konu bataryalı ürünlere özel. Şarjlı vidalama ve matkap ürünlerinde de başınıza gelebilir. Uzun süre kullanılmayan piller bozulmaya başlar, lityum ion pillerin kaderi bu. Dikkat etmekte fayda var. İade konusu güzel tabii, Online satış olduğu için çok sıkıntı olmaz herhalde

Ürün ne zamana kadar bu fiyatta kalır? Birkaç güne almayı düşünüyorum.

Razer kalitesini anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, değerlendirmek isteyen varsa değerlendirebilir. Bilgisayar parçalarının fiyatları maalesef çok hızlı bir şekilde artıyor. Yarın bir gün belki bu fiyatta olmayabilir. İşe yaramaz fareler bile 300-400 TL aralığında olmuş, almışken de iyisinin alınmasını gerektiğini düşünüyorum.

Glorious Model D Wireless'den bu mouse a geçilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…