Razer Viper V2 Pro alınır mı?

Hocam kusura bakmayın, yeni gördüm mesajınızı. Elinizdeki bu dongle sadece uzatmaya yarıyor. Türkiye'de satılmayan ancak yurt dışından getirebileceğiniz Razer HyperPolling dongle'ı var. Sadece o satılan dongle farenizi 4KHz'e kadar kullanmanızı sağlıyor.
Merhabalar viper v2 pro almayı düşünüyorum hala kullanıyormusunuz birde gpx superlight 2 alınırmı

Merhabalar viper v2 pro almayı düşünüyorum hala kullanıyormusunuz birde gpx superlight 2 alınırmı
Hocam almanızı önermiyorum, 1.5 yıl kullanım sonrasında scroll tuşu bozuldu. Aynı fareyi beraber aldığımız arkadaşımda da aynı problem var. Ek olarak Razer'ın diğer wireless modelinde de aynı problem oldu. Logitech alın bence. Bu farelerin scroll'u saatli bomba gibi, üretim hatası var. Geri kalan her şeyinden memnunum ama üzdü maalesef.

Hocam almanızı önermiyorum, 1.5 yıl kullanım sonrasında scroll tuşu bozuldu. Aynı fareyi beraber aldığımız arkadaşımda da aynı problem var. Ek olarak Razer'ın diğer wireless modelinde de aynı problem oldu. Logitech alın bence. Bu farelerin scroll'u saatli bomba gibi, üretim hatası var. Geri kalan her şeyinden memnunum ama üzdü maalesef.
Kronik Razer scroll sorunları. Bende Viper 8Khz var aynı sorunu 2 kez yaşadım bu sefer yetkili servis Viper V2 Pro ile değişim önerdi aynı sorunu bunda da yaşayacağımı tahmin ettiğim için şuan ne yapacağım bilemiyorum cidden.

Dandik scroll endokeri kullanıyor bozulmamasının imkanı yok , sadece 1000 hz , pil suresi iyi değil fakat 1000 hz kullanacağınız için sorun değil skatezleri ve switchleri fena değil genel olarak alınmaz.

Dandik scroll endokeri kullanıyor bozulmamasının imkanı yok, sadece 1000 Hz, pil suresi iyi değil fakat 1000 Hz kullanacağınız için sorun değil skatezleri ve switchleri fena değil genel olarak alınmaz.
Servisten Viper V2 Pro yerine DeathAdder V3 talep ettim bu modellerde scroll sorunları var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı