Razer Viper V2 Pro vs Ninjutso Sora

Lamzu atlantiste aklima yatmaya basladi sora mi Lamzu mu diye dusunuyorum.
İkisi arasinda Atlantis daha mantikli. Sora bazi mousepadler uzerinde sikinti yasiyor. Genellikle koyu renkli mousepadlerde tutarli izleme yapmiyor. Benim urunumde boyle bir sorun yok ancak diger sosyal platformlarda bu konuda sorun yasadigini yazanlar var.

İkisi arasinda atlantis daha mantikli. Sora bazi mousepadler uzerinde sıkıntı yasiyor. Genellikle koyu renkli mousepadlerde tutarli izleme yapmiyor. Benim urunumde boyle bir sorun yok ancak diger sosyal platformlarda bu konuda sorun yasadigini yazanlar var.

Peki mouse pad sorunu yasamasa sora daha mi iyi.

Son olarak su tapelerin farki nedir ne ise yariyor.

Dosya Ekleri

• 202649D4-C2C3-4C7D-AE13-8EA237B5B2C0.jpeg
    202649D4-C2C3-4C7D-AE13-8EA237B5B2C0.jpeg
    157,6 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleme:
Peki mouse pad sorunu yasamasa sora daha mi iyi.

Son olarak su tapelerin farki nedir ne ise yariyor.
Agirliga fazlasiyla onem veren birisi oldugum icin bence Sora harika otesi bir mouse. Claw-fingertip tuttugum icin ben Sora kullaniyorum genellikle.

Hoverpad V2 mouse'un altindaki skateslerin yedegi. Wraith kendisi satiyor. Sora'nin kutusundan yedek skates cikiyor almaniza gerek yok.

Kum Beyazi Grip Tape bildiginiz Grip Tape. Bunlari da Wraith kendisi satiyor ancak hic grip tape kullanmadigim icin bilmiyorum. Bence ihtiyaciniz olmaz.

Agirliga fazlasiyla onem veren birisi oldugum icin bence sora harika otesi bir mouse. Claw-fingertip tuttugum icin ben sora kullanıyorum genellikle.

Hoverpad V2 farenin altindaki skateslerin yedegi. Wraith kendisi satiyor. Sora'nin kutusundan yedek skates cikiyor almaniza gerek yok.

Kum beyazi grip tape bildiginiz grip tape. Bunlari da Wraith kendisi satiyor ancak hiç grip tape kullanmadigim icin bilmiyorum. Bence ihtiyaciniz olmaz.

Yani kisaca bir ise yaramiyor.

Agirliga fazlasiyla onem veren birisi oldugum icin bence Sora harika otesi bir mouse. Claw-fingertip tuttugum icin ben Sora kullanıyorum genellikle.

Hoverpad V2 farenin altindaki skateslerin yedegi. Wraith kendisi satiyor. Sora'nin kutusundan yedek skates cikiyor almaniza gerek yok.

Kum Beyazi Grip Tape bildiginiz Grip Tape. Bunlari da Wraith kendisi satiyor ancak hiç grip tape kullanmadigim icin bilmiyorum. Bence ihtiyaciniz olmaz.

Soranın bir videosunu gördüm fare ile imleç zıt yönlere gidiyor. Bahsettiğiniz sıkıntı bu mu? Şu an stokunda yok ama Wraith böyle bir durumda yardımcı olur herhalde.
Ben de Viper Mini kullanıyorum. Küçük fareler kullandım bugüne kadar. Finger, rahat claw tutuşum var. Genelde küçük mouse a alışanların atlantis için büyük dediklerini okudum. Bu yüzden Sora daha isabetli olur diye düşünüyorum ama bu sensör ihtimali mide bulandırıyor.

Soranın bir videosunu gördüm fare ile imleç zıt yönlere gidiyor. Bahsettiğiniz sıkıntı bu mu? Şu an stokunda yok ama Wraith böyle bir durumda yardımcı olur herhalde.
Ben de Viper Mini kullanıyorum. Küçük fareler kullandım bugüne kadar. Finger, rahat claw tutuşum var. Genelde küçük mouse a alışanların atlantis için büyük dediklerini okudum. Bu yüzden Sora daha isabetli olur diye düşünüyorum ama bu sensör ihtimali mide bulandırıyor.
hocam bulursanız sorayı uyguna ve wraith esports faturalıysa (ki trde başka distribütoru yok) alın geçin, size ben söylemiştim bu olayı ama o kadar yaygın değil ve değişimle düzgününü temin edersiniz %100. aldığınzda mouse hz test yapacaksınız sadece ve sabit 950-1000hz alıp almadığınıza bakacaksınız. eğer değer düşükse yenisini talep edin, değilse güle güle kullanın (++hz normal olmasına rağmen stutter/takılma sıkıntısı varmış diyelim, o zaman gene yollayın bu sebebi belirtip ve gene değişim alırsınız ki gördüğünüz üzere alan arkadaş bayılmış, size de iyisi gelir sıkıntı olmaz)

Mouse'u nasil tuttuguna bagli. Eger fingertip tutuyorsan Sora derim. Palm veya claw tutuyorsan Viper V2 Pro daha mantikli. Claw icin ayrica Lamzu Atlantis oneririm, switchleri harika.

Bunun disinda bence malzeme kalitesi ve hissiyat olarak Sora daha iyi. Viper V2 Pro'dan gicirti benzeri sesler geliyor, Sora tas gibi en ufak esneme veya gicirdama yok.

Sensor olayina cok bakmamak lazim sonucta piyasadaki gelismis oyuncu farelerinin hepsi kusursuz sensorlere sahip. Hala 3360 sensorlu mouselarla CS:GO turnuvalari kazanan bircok e-sporcu var.

Eki Görüntüle 1640702
Eki Görüntüle 1640703
Eki Görüntüle 1640704
Yine ben😊. Bir aydır araştırıyorum. Sora stoklara geldi fakat donanımsal olarak bariz sorunlu.( Mouse inceleyenler eski sensörün MCU kullandığı için olduğunu söylüyor) Wraithe herhangi bir güncelleme geldi mi diye sorduğumda hayır cevabı aldım. 2300TL verip acaba mouseum problemli üretim olanlardan mı kaygısı taşımak, iade değişim süreci yaşamak istemiyorum. Piyasada anlam veremediğim bir fiyatlandırma da var. Şuan V2 pro 150 dolar ve 2350 TL ye alınabiliyor. Sora 100 Dolar ve V2 ile aynı fiyat. Aynı parayı neden vereyim diye düşünüyorum. Shape çok önemli tabiki ama V2 finger tutuşa gider diye umuyorum. Fikriniz nedir?

Fareyi nasıl tuttuguna bagli. Eger fingertip tutuyorsan sora derim. Palm veya claw tutuyorsan Viper V2 Pro daha mantikli. Claw icin ayrica Lamzu atlantis oneririm, Switch'leri harika.

Bunun disinda bence malzeme kalitesi ve hissiyat olarak sora daha iyi. Viper V2 Pro'dan gicirti benzeri sesler geliyor, sora tas gibi en ufak esneme veya gicirdama yok.

Sensor olayina cok bakmamak lazim sonucta piyasadaki gelismis oyuncu farelerinin hepsi kusursuz sensorlere sahip. Hala 3360 sensorlu mouselarla CS:GO turnuvalari kazanan bircok e-sporcu var.

Eki Görüntüle 1640702
Eki Görüntüle 1640703
Eki Görüntüle 1640704

Merhaba, Viper'da gıcırtı sesini sağ Click tuşundan mı alıyorsunuz? Sağa sola hafif oynuyor gibi mi oluyor?

Yine ben😊. Bir aydır araştırıyorum. Sora stoklara geldi fakat donanımsal olarak bariz sorunlu.( Mouse inceleyenler eski sensörün MCU kullandığı için olduğunu söylüyor) Wraithe herhangi bir güncelleme geldi mi diye sorduğumda hayır cevabı aldım. 2300TL verip acaba mouseum problemli üretim olanlardan mı kaygısı taşımak, iade değişim süreci yaşamak istemiyorum. Piyasada anlam veremediğim bir fiyatlandırma da var. Şuan V2 pro 150 dolar ve 2350 TL ye alınabiliyor. Sora 100 Dolar ve V2 ile aynı fiyat. Aynı parayı neden vereyim diye düşünüyorum. Shape çok önemli tabiki ama V2 finger tutuşa gider diye umuyorum. Fikriniz nedir?
finger tip için her türlü viper v2 pro eğer aradığınız buysa :) ve evet bu farenin ederi 3 bin TL, 2350 bayağı iyi fiyat bir de nays mays indirimi varmış bazı sitelerde ondan da 200tl yararlanırsınız 2100'e gelir. soraların eski mcu olayı benim için de ofsayttı, tuş olarak da 10m ömre sahip huanoları kullanıyorlar (hiçbir yere yazmıyorlar bunu bir de bilerek). allah var şekil olarak eliniz küçükse claw için çok iyi olur ama fiyatı gereksiz pahalı, v2 pro 2300 civarı büyük ellere finger tip için en iyi fare+claw için de en iyi farelerden biridir :)

not:: sora daha küçük olduğu için fingertip adına iyi olduğu söylenebilir, evet. ancak şöyle de bir şey var eliniz de aynı fare gibi küçükse o zaman avcunuz yapışacak fareye çünkü çok bombeli bir kıçı var. viper ise çok ince olduğundan avuç daha az değerek parmaklarla sağa sola ittireceksiniz, el ebatınız büyükse ve fingertip lazımsa viper gayet iyidir ama eliniz küçükse sora da düşünülebilir. sadece 2300 çok gibi 90 dolarlık fareye

Son düzenleme:
Bende su anda ikisi de var ve ikisini de kullanmiyorum. XM2we aldim ve gerek switchleri, gerek malzeme kalitesi gerekse skatezleri olsun; her anlamda beni tatmin eden ilk mouse oldu diyebilirim. Sensor olarak 3370 olmasina bakmayin, en ufak bir kusuru yok. Optik switchleri var ve V2 Pro'nunkilerden cok daha tatminkar. Agirligi da 63g ve GPX Superlight ile ayni agirlikta ve yeterince hafif kanimca. Arada bir Sora'ya dondugum zaman Sora'nin elimde yokmus gibi hissettirmesi hos oluyor tabi ama devasa bir fark yok gibi.

Ayrica Sora'da 1000hz kullandiginiz surece bir sorun yasamaniz cok olasi degil, diger tazeleme hizlarinda ve donanimsal olarak sensoru hatali olan urunlerde sorun oluyor genelde, bendeki kopyada bir sorun yok.

Fingertip tutus icin Viper V2 Pro bence cok da mantikli olmaz. Ya Sora ya da XM2we alin derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı