Razer Viper V3 alınır mı?

cemillothbrok

Hectopat
Daha fazla  

Bütçemi biraz arttırıp kaliteli bir şey almak istedim bunu buldum. Finger tip tutan birisiyim elime iyi geliyor, ağırlığı falan da mükemmel ama kutunun yanında HyperSpeed Wireless dongle diye bir şey geliyor. Hz muhabbeti sanırım ama çok anlamadım fare düz geldiğinde 1000Hz oluyormuş galiba. Bunu arttırmak için dongle lazımmış ama bu dongle o kadar önemli mi arttırmaya gerek var mı? Ona göre İncehesap'tan alacağım. Mediamarktan daha pahalıya donglela beraber alıyorum.

Razer'ın ağırlık dengesini falan seviyorum. Ben de v2 kablolusunu kullanıyorum. Değiştirip V3 Hyperspeed almayı düşünüyorum. İncelemelerine falan baktım, aparatlarla falan hz yükseltmesi de yapabiliyosun. Benden önce alırsan yorumunu merak ediyorum.

8K dongle gereksiz. Muadili Çin marka farelere bak. Çok daha başarılılar. VXE mad r örneğin.

Hmm bakılabililr ama Razer bilinen, kaliteli marka olduğu için çizgiden şaşasım yok. Şimdi Çin markalarına bakarsam içinden çıkamam. :D

RGB seviyorsan cobra Pro'ya da bakabilirsin. Kutusundan kendi dounglıda çıkıyor.

RGB çok önemli değil. Kaliteli olsun uzun ömür götürsün 80-90gr ağırlığı arasında olsun yeter bana ha bir de finger tip tabii.
Razer'ın ağırlık dengesini falan seviyorum. Ben de v2 kablolusunu kullanıyorum. Değiştirip V3 Hyperspeed almayı düşünüyorum. İncelemelerine falan baktım, aparatlarla falan hz yükseltmesi de yapabiliyosun. Benden önce alırsan yorumunu merak ediyorum.
aklıma yazdım hocam.

Çevremde sıkıntı çeken görmedim hiç bilmediğim eksileri varsa anlatabilir misin?
  • Fingertip için biraz büyük.
  • Muadilleri optik switch kullanıyor. Kendisi mekanik.
  • Dongle uzatma kablosu yok. Kasa kullanırken ufak olsa da sıkıntı çıkabilir bağlantıda.
  • Lityum pil yerine AA pil kullanıyor. Şarj etmek için ayrıca şarjlı pil vs almak lazım.
  • AA pil yüzünden ağır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı